Eren Türköz
Sarı Üye
- 24 Kasım 2018
- 430
- 208
- 238
bunu mu demek istedin hocam?Tehlikeli adamsın vesselam.
Aramızda hainler olabilir ?(hababam) civcivler falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu mu demek istedin hocam?Tehlikeli adamsın vesselam.
Konumu görünce dedimbunu mu demek istedin hocam?
Ekli dosyayı görüntüle 37334
Aramızda hainler olabilir ?(hababam) civcivler falan

yok ya sakin yer aslında Adana. Zaten giden bilir. Türkiye'nin her açıdan en büyük en gelişmiş 5-6 ilinden biri. Herkes güneşe ateş etmiyor ya da conolar esir almış değil burayı ?Konumu görünce dedim![]()
Yok abi çoğu bir garip ya. Bizim okulda elemanın biri sürekli takım elbiseyle dolanıyordu. Kendi evinin içinde bile öyleydi. Daha 21-22 filan yaşı. Bara götürmüştüm ben bunu, bir gerilmeler bir gerilmeler. Çok garip adamlar yav. Bi kaç tane daha var bu tip garip.yok ya sakin yer aslında Adana. Zaten giden bilir. Türkiye'nin her açıdan en büyük en gelişmiş 5-6 ilinden biri. Herkes güneşe ateş etmiyor ya da conolar esir almış değil burayı ?
Not:aslen antalya serikliyim, hemşehrilerimi ariyorum
Edit:adanalilar da normal yani abarti var

Sali gunu kupa maci var ne izniTakim bugun istanbula gelir pzt e kadar herkes izinli olur buyuk ihtimal. Sonra transfere baslarlar. Carsambaya kadar bisey beklemiyorum ben
Aynen, herşeyiyle modeste tiyatrosunun tekrarını izliyoruz. Yakında başlarlar avukatlarımıza danıştık ceza ihtimali var vazgeçtik vs vs...Modeste için yapılan açıklamayı kopyala yapıştır yaparlar.Modeste’yi sil Alan’ı ekle.