Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tehlikeli adamsın vesselam.
bunu mu demek istedin hocam?
images.webp

Aramızda hainler olabilir ?(hababam) civcivler falan

Alan da patlamış heralde geçmiş olsun. Ereni futbola geri döndürme çalışmaları başlar artık

Konumu görünce dedim :asd:
yok ya sakin yer aslında Adana. Zaten giden bilir. Türkiye'nin her açıdan en büyük en gelişmiş 5-6 ilinden biri. Herkes güneşe ateş etmiyor ya da conolar esir almış değil burayı ?
Not:aslen antalya serikliyim, hemşehrilerimi ariyorum
Edit:adanalilar da normal yani abarti var

yok ya sakin yer aslında Adana. Zaten giden bilir. Türkiye'nin her açıdan en büyük en gelişmiş 5-6 ilinden biri. Herkes güneşe ateş etmiyor ya da conolar esir almış değil burayı ?
Not:aslen antalya serikliyim, hemşehrilerimi ariyorum
Edit:adanalilar da normal yani abarti var
Yok abi çoğu bir garip ya. Bizim okulda elemanın biri sürekli takım elbiseyle dolanıyordu. Kendi evinin içinde bile öyleydi. Daha 21-22 filan yaşı. Bara götürmüştüm ben bunu, bir gerilmeler bir gerilmeler. Çok garip adamlar yav. Bi kaç tane daha var bu tip garip. :asd:

O forvet gelmezse bu yonetimdekilerin hicbiri bir daha herhangi bir yonetime giremezler. En az 2 forvete mecburlar

Chelsea forward Michy Batshuayi will be loaned to Monaco until the end of the season, sources have told ESPN FC.

batshuayip

anlaşılan ankaragücü maçına forvetsiz çıkacağız lanet olsun ki gene son güne kadar beklenecek

demba ba yı kiralayın bari sene sonuna kadar be

Herkes satalım diyor, fernandoyu satalım, belhandayı satalım.... Tamamda kimse şunu bilmiyormu ki bu yönetim satılanın yerine yenisini alabilecek çapta değil. Celillerlr atalaylarla bu sene ligi ilk 10 da bile bitiremeyiz. Devre arası başka kimseyi satmamslıyız. Yazada önce yönetim defolup gider sonra bunları satıp yeni oyuncular alırız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allahını kitabını seven şu takıma forvet alsın.​

Modeste için yapılan açıklamayı kopyala yapıştır yaparlar.Modeste’yi sil Alan’ı ekle.

Bu adamlar nasil bukadar rahat anlayan varmi? Serdar gitmeden gittiler belki bütcenin ücte birini bir Stoper getirerek bitirdiler, sonra neden bilinmez Bursadan müzmin sakat oldu icin kovulan bir sol bek getirdiler elimizde hala cöp ömer varkene. Garry gitti yerine adam alinmadi, en önemlisi hala takimda forvet yok. Mustafa ve Albayrak nasil geceleri bukadar rahat uyuyabiliyorlar? Bana geliyorki bu adamlar kendi islerini halletdikten sonra erken secime gidip kacacaklar cünkü ileriye dönük hic bir hamleleri yok, yani biz kaliciyiz diyecek bir durumlari yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt