Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evlat derken Haddini bil bence ;)
Ben 30-40 sene önce ne oldugu bilmiyorum. Son 20 Senenin Bütün büyük Basarilardaki TD de Terimdi.
Tekrarliyorum bos yapma

sen bomboş bir admasın muhtemelen Galatasaraylıda değilsin olsan olsan en iyi ihtimal terimspolu olursun büyük GALATASARAY 2007-2008 sezonunda hocasız şampiyon olmuşdur senin bundan dahi haberin yokdur sanada bir büyük yusuf sillesi patlatayım ve yıkıl karşımdan ..

Ittihad araplarin en zengin takimiysa versinler 12,5 milyon müslüman süperstar icin

"Belhanda'nın menajeri William Davila Fransız gazetesine konuştu;
-Rodriguez, Costa ve Prijovic'le sözleşme imzalayan Al Ittihad, şu an Suudi Arabistan'da finansal açıdan en güçlü kulüp.
-Belhanda ile sözleşme imzalamakta ısrarcılar ve Galatasaray'ın istediği parayı ödeyecekler." Saudi Sky Sport on Twitter
Aman Allahım inşallah doğrudur.

sent via GSC

Şampiyonluk Galatasarayın başarısı olur.geçmiş yıllarda bay terimin Galatasaray dışında ufak tefek başarı kırıntıları dışında madara olupda kapağı Galatasaraya atıp şampiyon olması kendi başarısı değildir.Kendi başarısını Galatasaray dışında hiçbir yerde gösteremeyen muhterem ancak GALATASARAY gölgesinin altına sığınan ortalama birisidir.

Milli takımla avrupa yarı finalini oynayan ,son avrupa kupasına katılan hocada sayın termdir . Türkiyenin en başarılı en iyi hocasıdır aksini idda eden voleybol izlesin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonluk Galatasarayın başarısı olur.geçmiş yıllarda bay terimin Galatasaray dışında ufak tefek başarı kırıntıları dışında madara olupda kapağı Galatasaraya atıp şampiyon olması kendi başarısı değildir.Kendi başarısını Galatasaray dışında hiçbir yerde gösteremeyen muhterem ancak GALATASARAY gölgesinin altına sığınan ortalama birisidir.
senin derdin ne bakiyim şerafettin hergelesi

Evet sanırım ifşa vakti. Can büyük,şerafettin koç,şerafettin şerifoğlu,melih peker,melih akan,semih ağlar. Bu gibi tipleri kale almayınız. Forumda her olumsuz haberde ortaya çıkan tiplerdir. Ara sıra terim düşmanlığı yapıp kendilerini tatmin ederler. Futbol bilgisinden noksan şahıslardır bilginize.

Taa ilk nobette yazmıştım bu yönetim kimseyi getiremez boşuna kendinizi hirpalamayin diye ayın kaçı oldu kac nöbet açıldı kapandı halen isyana devam ediyorsunuz başta beklentiye girmeyecektiniz bu saatten sonra zaten transfer yapıp kulübün parasını car cur etmesin bu beceriksizler bir şekilde ligi tamamlayacağız böyle zaten samp olamayacagiz

Alan kampa gidiyor büyük yalana geldik gene

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sözleşmesi 19 ocakta bitecek olan bir futbolcu 6 gün için takım kampına katılmaz geçmiş olsun.

Evet sanırım ifşa vakti. Can büyük,şerafettin koç,şerafettin şerifoğlu,melih peker,melih akan,semih ağlar. Bu gibi tipleri kale almayınız. Forumda her olumsuz haberde ortaya çıkan tiplerdir. Ara sıra terim düşmanlığı yapıp kendilerini tatmin ederler. Futbol bilgisinden noksan şahıslardır bilginize.

Fenerli miymis bunlar ifsa bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt