- 21 Ocak 2010
- 72.572
- 51.039
- 5.003
Ankaragücü kadrosunda olmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlat derken Haddini bil bence
Ben 30-40 sene önce ne oldugu bilmiyorum. Son 20 Senenin Bütün büyük Basarilardaki TD de Terimdi.
Tekrarliyorum bos yapma
Aman Allahım inşallah doğrudur."Belhanda'nın menajeri William Davila Fransız gazetesine konuştu;
-Rodriguez, Costa ve Prijovic'le sözleşme imzalayan Al Ittihad, şu an Suudi Arabistan'da finansal açıdan en güçlü kulüp.
-Belhanda ile sözleşme imzalamakta ısrarcılar ve Galatasaray'ın istediği parayı ödeyecekler." Saudi Sky Sport on Twitter
Şampiyonluk Galatasarayın başarısı olur.geçmiş yıllarda bay terimin Galatasaray dışında ufak tefek başarı kırıntıları dışında madara olupda kapağı Galatasaraya atıp şampiyon olması kendi başarısı değildir.Kendi başarısını Galatasaray dışında hiçbir yerde gösteremeyen muhterem ancak GALATASARAY gölgesinin altına sığınan ortalama birisidir.
Aman Allahım inşallah doğrudur.
sent via GSC
senin derdin ne bakiyim şerafettin hergelesiŞampiyonluk Galatasarayın başarısı olur.geçmiş yıllarda bay terimin Galatasaray dışında ufak tefek başarı kırıntıları dışında madara olupda kapağı Galatasaraya atıp şampiyon olması kendi başarısı değildir.Kendi başarısını Galatasaray dışında hiçbir yerde gösteremeyen muhterem ancak GALATASARAY gölgesinin altına sığınan ortalama birisidir.
%85 yetmez bana.Belhanda gitti %85
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet sanırım ifşa vakti. Can büyük,şerafettin koç,şerafettin şerifoğlu,melih peker,melih akan,semih ağlar. Bu gibi tipleri kale almayınız. Forumda her olumsuz haberde ortaya çıkan tiplerdir. Ara sıra terim düşmanlığı yapıp kendilerini tatmin ederler. Futbol bilgisinden noksan şahıslardır bilginize.