Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih terim hata yapti. Gelenler olmadan asla gondermemeliydi hicbir oyuncuyu. Bu yönetim hocanin kuyusunu kaziyor. Önce forvet almadilar istediler ki istifa etsin ama etmedi yine almayacaklar ama bence hoca bu sefer istifa eder ve tabi kendi ile birlikte bu beceriksizleri de götürür

Haydi aslanim kop da gel buralara.

hqdefault.jpg

Fatih terim hata yapti. Gelenler olmadan asla gondermemeliydi hicbir oyuncuyu. Bu yönetim hocanin kuyusunu kaziyor. Önce forvet almadilar istediler ki istifa etsin ama etmedi yine almayacaklar ama bence hoca bu sefer istifa eder ve tabi kendi ile birlikte bu beceriksizleri de götürür

Böyle bir durumda tepkisini koymayan adam G.saray’lıyım demesin. Yönetimdekilerin o koltukta bir saniye bile oturamamaları gerekiyor. Bu ihanetin bedeli çok ağır olmalı.

fatih hoca drogbaya hayır deseydi zamanında cok sey kaybederdik.adam stoperi feda etti drogba için

lanis kesinlikle gelmeli belhanda giderse

Gheorghe Hagi: "Bana şunu söyleyin, Belhanda'nın kaç golü, kaç asisti var? 10 numara benim için odur. Çünkü 10 numaranın işi budur. Benim takımımda 10 numara en fazla asist yapan, en fazla gol atan oyuncudur."

Çöphandalilar burdami?

Belhanda: ‚Ben 10 numara degilim‘

Degilsin Evet

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kral giderse aradığımız oyuncu ianis değil, çok sağlam bir 8 numara .

Transferin imkansız olduğu bu ortamda pek akıl kârı iş değil , oyuncu almadan topçunu göndermek. Serdar işi de hataydı zaten.

Evet sanırım ifşa vakti. Can büyük,şerafettin koç,şerafettin şerifoğlu,melih peker,melih akan,semih ağlar. Bu gibi tipleri kale almayınız. Forumda her olumsuz haberde ortaya çıkan tiplerdir. Ara sıra terim düşmanlığı yapıp kendilerini tatmin ederler. Futbol bilgisinden noksan şahıslardır bilginize.
ft hakkinda konusurken 3 kulvallah 1 elham okurum

hadsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt