Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gheorghe Hagi: "Bana şunu söyleyin, Belhanda'nın kaç golü, kaç asisti var? 10 numara benim için odur. Çünkü 10 numaranın işi budur. Benim takımımda 10 numara en fazla asist yapan, en fazla gol atan oyuncudur."

Çöphandalilar burdami?

Belhanda: ‚Ben 10 numara degilim‘

Degilsin Evet

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5 asisti var 10 maçta 3 tane de asist öncesi pas iletiver büyük üstada

Galatasaray Düşmanlarının .........

1f5e3.png
Gheorghe Popescu: ''Fatih hoca gibi bir teknik direktörü Galatasaray bulamaz. Geçen sezon zor durumda Galatasaray'a geldi ve şampiyon yaptı. Galatasaray, yine şampiyonluğun en büyük favorisi çünkü diğer takımlarda böyle bir hoca yok.''(beIN Sports)

Gheorghe Popescu: “Ben bildiğiniz üzere Galatasaray'a Barcelona'nın kaptanı olarak transfer oldum. Çok büyük bir tecrübeye sahip olarak geldim. Ozan Kabak, Fatih Hoca tarafından keşfedildiyse önemli bir kaliteye sahiptir diye düşünüyorum. Ama büyük bir zamana ihtiyacı var.”

aman öyle deme kimse alınmaz selçuk inan oynar
İyi topçuyu herkes ister de bizim yönetim alamaz. 2-3 aydır transfer kovalıyoruz diye açıklama yaparlar, dönem bitecek aldıkları adam Bursa’nın kapı önüne koduğu sakat emre, ederinin 4 katını verdikleri Brezilyalı soru işareti bi stoper -ki bu bile şaibeli-

Bu yüzden kendini garantiye almadan satış yapmak ahmaklıktır.

Tondela chaves maçını izliyorum, marcao çok güven veriyor ama kanat oyuncuları facia resmen, kazma dolu

sa forvet geldi mi?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapacakları şey adam gibi bir forvet almak artık Alan mı olur başkası mı olur bilemem. Yanına da Badji yi alsınlar ucuz adam zaten.

Haraslin e de derhal çökmeliyiz zaten ucuza gelicek.

Stopere de benim her zaman beğendiğim Granqvist Corluka gibi bi adam almalıyız hem Maicon u hem Serdar ı yollayıp ya da Ömer Toprak olabilir.

Yazın da yeni yönetimle temizlik yapılır zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıklama

Philipp Lienhart'ın paylaştığı Twitter hesabı gerçek değildir.

"Topscore soccer consultancy b.v", yaptımız yazılı soruşturma ya olumsuz cevap verdi ve ardından sahte hesabı kapattırdı.

Arif Ulu
Transfer Isthirbarat Şefi.

Screenshot_20190113-144311.webp
1500x500.webp

Abdürrahim beyin de Galatasaray menfaatine çalıştığını düşünmüyorum kimse kusura bakmasın böyle iş adamları başımızda olursa hükümet kontrolünde oluruz ve şuan Başakşehirin şampiyon yapılmaya çalışıldığı bi ortamda neden hala forvet almadığımızın sebebi gayet açık bence..!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt