Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gary gitti, belhandada giderse forvet alınsa bile ilk 5e gireceğimizi düşünmüyorum. Hatta erken koparsak ilk 10 bile zor. Zaten göreceğiz. Dört haftaya ligden koparız muhteneln. Çok anlsmsız işler yapılıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lan o degil akbaba ne zaman donecek
hala bir açıklama yok
gecen hafta netlescekti sozde

Belhanda'nın yerini daha koşulara bile başlamayan Emre Akbaba'nın doldurmasını bekliyorsanız veya bu yönetimin üst düzey bir oyuncu alıp o açığı kapatacağını bekliyorsanız çok beklersiniz.

Kanat transferi olarak kiralik alabilecegimiz oyuncu Nemanja Radonjic olabilir.

"Beijing Guoan Dembele transferiyle gösteri yaptı. Bu, Renato Augusto'nun oradan ayrılacağı anlamına geliyor. Renato Augusto Galatasaray'ın hedeflerinden. Renato GS'a katılırsa, bu, Belhanda'nın GS'dan ayrılışının çok daha kolay olacağı anlamına geliyor."
احمد عسيري on Twitter

Çok iyi fiyat da verseler bu yönetim gidenin yerini dolduramaz . En iyisi kimseyi satmayalım

Yoksa belhanda gidiyor mu? Lutfen evet deyin.

Eger Forvet transferlerini bedelszi/az bir miktara halledip, Belhanda yi da 10 milyon euro da satarsak, Garry den gelen parayi da hesaba katarak kanat icin Gremio dan Everton u almaya calissak iyi olur. Brazilian squad oluruz.

Gitmiyor burda mutlu üst üste 2. şampiyonluğu yaşamaya çok yakın. Feghouliyle birlikte bizi şampiyon yapacak aslan parçası.

Renato Augusto da en az 3m maas ister, 3.5 sene kontrat ister (34 yasina gelir kontrat sonunda), bir de bonservisi en az 7-8m olur

Ne kadar istesem de bu transferi ancak bonservissiz olursa goz yumalim derim cunku elden cikarabilecegimiz bir topcu degil

Yeri kolay dolar belhandanın. Öyle üst düzey bişey göremedik kendisinde. Zararın neresinden dönersen iyidir.

Yoksa belhanda gidiyor mu? Lutfen evet deyin.

IMG_4555.webp

Biz beceriksiziz de becerikli diye bjkyi ornek vermen komik olmus, buna istinaden soyledim

Yoksa biz beceriksiziz demedim

Forza'da ovebilirsin Pjaca'li kadrolar yapabilirsin burada degil
Beşiktaş için, becerikli diye bir söz sarfetmedim. Bizim içinde bulunduğumuz durumun vahametini göstermek adına söyledim. Yani onlar bile bu kadarını yapabiliyorken, bir bizim durumumuza bakın demek istedim.

kendisi şu aşamada vazgeçilmez bir oyuncudur ve aldığı maaşın bu durumla alakası yoktur. maaşı fazla diye ihtiyacımız yok demek çok saçma. kendisini şu an satıp yerini çok kaliteli bir oyuncu ile dolduramazsak şimdiden geçmiş olsun. şampiyonluğu 10 milyona değişmek üzereyiz, umarım yedek planımız vardır ve bu dediğim gerçekleşmez fakat hiç güvenmiyorum.
13 Ocak 2019 22:25 · sneijderin kafasindaki damar

Beşiktaş için, becerikli diye bir söz sarfetmedim. Bizim içinde bulunduğumuz durumun vahhamiyetini göstermek adına söyledim. Yani onlar bile bu kadarını yapabiliyorken, bir bizim durumumuza bakın demek istedim.

Ne kadarini yapiyorlar kardesim? Takimi dagitiyorlar parayi Qral'a saciyorlar?

Basaksehir gosterilebilir bu konuda ornek olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt