Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon da giderse geri kalanlar kalabilir artik , fernando , feghouli , ndiaye bize yeter lig icin

Tonla adam var , onyekuru , emre akbaba , sinan , gencler

bu adam sakatlandığı zaman takım maç kazanamamıştı. satılmasına bende karşı çıkmıyorum ama devre arası doğru zaman değil. kimse elinde ki belhanda ayarında futbolcusunu bırakmaz devre arası. şampiyonluğa oynayan hiç bir takım devre arası bu kadar as oyuncusunu göndermez. yerini takımda ne emre akbaba, ne de başka birisi dolduramaz.
13 Ocak 2019 22:24 · burak1905

Belhanda satilirsa , yaklasik senede 4 milyon aliyor ve 2,5 sezonu daha var , 10 milyon euro da tasarruf edilecek . 10 milyon civari da bonservis gelirse , bu operasyon stopajlarla 150 milyon TL lik bir rakama ulasir kulup adina
Tüm takımı satarsak 2,5 senede yaklaşık 150 milyon Euro tasarruf ederiz.Bu operasyon stopajı ile filan 1.2 milyar TL ye ulaşır kulüp adına maçlara çıkmazız ama olsun.Tasarruf olmuş olur nasıl olsa.Bakış açına sokayım diyecem bana yakışmayacak.Sessiz kalayım diyecem sen düşünebiliyorum zannedeceksin.Şimdi ne yapım ben?

Tüm takımı satarsak 2,5 senede yaklaşık 150 milyon Euro tasarruf ederiz.Bu operasyon stopajı ile filan 1.2 milyar TL ye ulaşır kulüp adına maçlara çıkmazız ama olsun.Tasarruf olmuş olur nasıl olsa.Bakış açına sokayım diyecem bana yakışmayacak.Sessiz kalayım diyecem sen düşünebiliyorum zannedeceksin.Şimdi ne yapım ben?

Kendi fikrini baskasininkiyle muhattap olmadan sunmanda sakinca yok , benim gorusum bu

Elde hala tonla adam var . Bu rakamlari gorunce , hele de senede 4 alip da 2,5 sene sozlesmesi olan adamsa gonder gitsin

Kendi fikrini baskasininkiyle muhattap olmadan sunmanda sakinca yok , benim gorusum bu

Elde hala tonla adam var . Bu rakamlari gorunce , hele de senede 4 alip da 2,5 sene sozlesmesi olan adamsa gonder gitsin
Kim var elde? Selçuğu mu izlemek istiyorsun? Bu forumdaki Belhanda nefreti midemi bulandırmaya başladı

bir kısım galatasaray taraftarının belhanda nefretinden gına geldi. sa-tıl-sın. onlarda rahatlasın, bizde rahatlayalım. ama bu sezon sonu şampiyon olamazsak ağızlarını açıp tek kelime etmesinler.
takımda kalması gereken oyuncumuz.
13 Ocak 2019 22:28 · olumvarsabenyokum

Not ediyorum hoş burdaki bazı insanların aynı yönetim gibi şampiyon olamadığımızda üzüleceklerini sanmıyorum. Aksine ftor istifa. Yönetim istifa derler yine anlık yaşarlar her şeyi. Olan bizim gibi gönülden Galatasaraylılara olur.

gs belhanda icin 9 milyon istiyormus eger bunlar 9 milyona satarlarsa kendilerini köprüden atsinlar adamlar guliano 12,5 sattilar belhanda rahat bu paralari etmesi lazim birde bu 9 milyonun 1 milyonunda d.kiew vericekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt