Sinan Bilgin
Cezalı
Maicon da giderse geri kalanlar kalabilir artik , fernando , feghouli , ndiaye bize yeter lig icin
Tonla adam var , onyekuru , emre akbaba , sinan , gencler
Tonla adam var , onyekuru , emre akbaba , sinan , gencler
Tüm takımı satarsak 2,5 senede yaklaşık 150 milyon Euro tasarruf ederiz.Bu operasyon stopajı ile filan 1.2 milyar TL ye ulaşır kulüp adına maçlara çıkmazız ama olsun.Tasarruf olmuş olur nasıl olsa.Bakış açına sokayım diyecem bana yakışmayacak.Sessiz kalayım diyecem sen düşünebiliyorum zannedeceksin.Şimdi ne yapım ben?Belhanda satilirsa , yaklasik senede 4 milyon aliyor ve 2,5 sezonu daha var , 10 milyon euro da tasarruf edilecek . 10 milyon civari da bonservis gelirse , bu operasyon stopajlarla 150 milyon TL lik bir rakama ulasir kulup adina
Tüm takımı satarsak 2,5 senede yaklaşık 150 milyon Euro tasarruf ederiz.Bu operasyon stopajı ile filan 1.2 milyar TL ye ulaşır kulüp adına maçlara çıkmazız ama olsun.Tasarruf olmuş olur nasıl olsa.Bakış açına sokayım diyecem bana yakışmayacak.Sessiz kalayım diyecem sen düşünebiliyorum zannedeceksin.Şimdi ne yapım ben?
Kim var elde? Selçuğu mu izlemek istiyorsun? Bu forumdaki Belhanda nefreti midemi bulandırmaya başladıKendi fikrini baskasininkiyle muhattap olmadan sunmanda sakinca yok , benim gorusum bu
Elde hala tonla adam var . Bu rakamlari gorunce , hele de senede 4 alip da 2,5 sene sozlesmesi olan adamsa gonder gitsin
Ben de onu diyorum işte, biz o kadarını da yapamadık. Oran mı verelim. Ben kinaye yapıyorum zaten. Biz kendi durumumuza bakalım.Ne kadarini yapiyorlar kardesim? Takimi dagitiyorlar parayi Qral'a saciyorlar?
Basaksehir gosterilebilir bu konuda ornek olarak.
Oyuncumuz hakkında doğru düzgün konuş. Galatasaray taraftarısın Galatasaraya emek vermiş bir futbolcuya böyle hakaret edemezsin raporladım.Ohh be sukurler olsun kurtulduk haysiyetsiz pislikten.
Cehennemin dibine kadar yolu var.Oyuncumuz hakkında doğru düzgün konuş. Galatasaray taraftarısın Galatasaraya emek vermiş bir futbolcuya böyle hakaret edemezsin raporladım.
Kim var elde? Selçuğu mu izlemek istiyorsun? Bu forumdaki Belhanda nefreti midemi bulandırmaya başladı