Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya Araplardan yolunu buluyor , Araplar Mustafa Cengiz yonetiminden

Hayir reis demek istedigim her donem + yazmak gerekiyor

Yani simdi herkesi satalim bu parayi yazin harcayalim yapamiyoruz

O yuzden sattigimiz herkesten gelen parayi direkt yatirima cevirmeliyiz

Ya da zorunlu opsiyonla bir sonraki doneme arti yazdiracak sekilde satmaliyiz

Yani bu sene artı 20 verdik diyelim.. Seneye o kullanılamıyor mu? Çok saçmaymış ya öyleyse herşey değişir tabi

Belhanda giderse 10 numara mevkisini Emre ve Atalay 'a emanet edilip adam akıllı bir 8 numara alınmasından yanayım. Kimse bişey demiyor ama Ndiaye bildiğin Muğdat 'ın 8 numara versiyonu hani ilk geldi 2-3 maç hariç bildiğin zarar ziyan Ndiaye neden kimse bişey demiyor ki ? Emre 'yi 5 maçta çöp ilan edenler Ndiaye 'ye aylardır ses çıkarmıyor ki onun yediği zaten Selçuk

Elimizde 8 numara yok ki onun yanında onayacak Fernando 'nun da çok iyi olduğunu söyleyemeyiz. Ben çok iyi bir 8 numaranın şart olduğunu düşünüyorum tıpkı adı geçen Renato Augusto gibi tıpkı sürekli söylediğim Adrien Silva gibi kalitesinden şüphe edilmeyecek kadar iyi bir orta saha alınmasından yanayım

En azından Emre iyileşene kadar Atalay için ısrarcı olup iyi bir 8 numara ile yola devam etmekten yanayım

44457.jpg

Gerçekten bu Atalay boş değil bu çocuğu kazanmamız gerekiyor, belki de Belhanda 'nın satılması Atalay 'ın önünü açacak çocuğun beklediği fırsat olacak. Ben sonsuz güveniyorum Atalay 'a ilk başta bocalasa da bu formayı alır bu takımın vazgeçilmez oyuncusu da olur. Nasıl ki Ozan ilk çıktığında hatalarına rağmen sahip çıkıldı ısrar edildi şimdi takımın en değerli oyuncularından birisi oldu aynı şekilde Atalay 'a da sahip çıkılmasından yanayım

5-10 arasi bitiririz ligi

Belhanda nin gitmesini isteyenlere Selçuk , Maicon un gitmesini isteyenlere Ahmet Çalık uyarısında bulunmak lazim

Belhandanin yerine Emre Akbaba neden olmuyor acaba da Selcuk oluyor ?

Belki Alan gelecek forvet arkasi olacak. Gol atan forvet arkamiz olacak.

Veya 442 ye donucez

Alan Teteh

Onyekuru Fernando Ndiaye Feghouli

Ben Atalay 'a Ozan 'dan bile daha çok güveniyorum kendisine şans verilmesi içinde ısrar ediyorum. Belhanda 'nın şimdi satılması kötü ama inşallah Atalay 'ın beklediği fırsat olur inşallah Ozan gibi o formayı kapar ve hiç bırakmaz ...

Monaco’da para kazanıcam diye en iyi oyuncularını sattı ama aldıkları gidenlerin yerini dolduramadı. Şimdi Şikebahçe ile aynı kaderi paylaşıyorlar Alabileceğimiz oyunculara bakınca bizim durum da çok farksız değil.

6 ayda 1 forvet alamamış yönetim kalan 2 haftada tüm boşlukları dolduracak

5-10 arasi bitiririz ligi
Fatih Terim bunu çok net söyledi aramızdan ayrılan beklenmedik kişilerin olacağını gerekirse bu seneyi pas geçip takımı değiştireceğini de

Ben Atalay 'ın Ozan 'ın kazanılması için gerekli bedelleri ödemeye hazırım

Sportif başarı sağlamadan ekonomik başarıyı kimse sağlayamamıştır. Bu kafada gelenlerin hepsi küfürlerle gönderilmiştir.

Elinde forvet yok stoper kısıtlı sen diyorsun içerden cikartalim şampiyon olalım. Ya olamazsan ? Rakiplerin bu kadar kotuyken yapmadığım 1-2 hamleyle şampiyonluk kaçarsa kasaya girecek kaç yüz milyondan olacağız bir göz at bence.

Sozun özü sportif başarı olmadan ekonomik başarı olmaz ve Galatasaray da bir spor kulübüdür.

Su sekilde izah edeyim , ben zaten diyorum ki , hem satacaksin hem de yine de sampiyon olacaksin

Senin soyledigin gibi , eger sampiyonluk gelmez ise , bir diger sansin ikinci olarak sampiyonlar ligine katilmak . Bu geliri biraz dusuruyor , reklam pastasi azaldigi icin ikinci olup katilmanin kaybi azaldi , iyi haber . Cunku artik yayin geliri siralamaya gore veriliyor buyuk olcude

Ama diyelim o da olmadi , o zaman sattigin adamlarin paralari ile idare edeceksin dedigin gibi

Fakat burada bir ince detay var , diyelim satislarla 20-25 milyon euro elde ettin ama sampiyon olamadin , ihtimal midir ? Evet

Ama aldigin o 20-25 milyon euro "kesin" bir gelirdir yani sportif risk icermiyor , daha dogrusu performans gerektiren bir gelir degil

Veya B plani , elde tuttun bu oyunculari ama allahin kelami degil ki sampiyon olman, olamadin gitti bjk oldu , o zaman sampiyonluk geliri alamayacagin gibi , satma firsatini kacirdigin icin 20-25 milyon eurodan da olacaksin

Yani satis kesin bir gelir iken , basari gelirleri tamamen performansa bagli tahmini gelirlerdir

Kastettigim bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt