Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.029
- 3.579
- 1.143
konusu var orda çokça şey yazıyor okuyabilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konusu var orda çokça şey yazıyor okuyabilirsin
Sa Rezilhanda gitti mi?
Hadi inşallahGitti deniliyor renktaş
Aman Berke, atarlar seni şimdiAnnaneeeee
Hayir reis demek istedigim her donem + yazmak gerekiyor
Yani simdi herkesi satalim bu parayi yazin harcayalim yapamiyoruz
O yuzden sattigimiz herkesten gelen parayi direkt yatirima cevirmeliyiz
Ya da zorunlu opsiyonla bir sonraki doneme arti yazdiracak sekilde satmaliyiz
Boy olarak değil cüsse açısından söyledim..
Belhanda giderse 10 numara mevkisini Emre ve Atalay 'a emanet edilip adam akıllı bir 8 numara alınmasından yanayım. Kimse bişey demiyor ama Ndiaye bildiğin Muğdat 'ın 8 numara versiyonu hani ilk geldi 2-3 maç hariç bildiğin zarar ziyan Ndiaye neden kimse bişey demiyor ki ? Emre 'yi 5 maçta çöp ilan edenler Ndiaye 'ye aylardır ses çıkarmıyor ki onun yediği zaten Selçuk
Elimizde 8 numara yok ki onun yanında onayacak Fernando 'nun da çok iyi olduğunu söyleyemeyiz. Ben çok iyi bir 8 numaranın şart olduğunu düşünüyorum tıpkı adı geçen Renato Augusto gibi tıpkı sürekli söylediğim Adrien Silva gibi kalitesinden şüphe edilmeyecek kadar iyi bir orta saha alınmasından yanayım
En azından Emre iyileşene kadar Atalay için ısrarcı olup iyi bir 8 numara ile yola devam etmekten yanayım
![]()
Gerçekten bu Atalay boş değil bu çocuğu kazanmamız gerekiyor, belki de Belhanda 'nın satılması Atalay 'ın önünü açacak çocuğun beklediği fırsat olacak. Ben sonsuz güveniyorum Atalay 'a ilk başta bocalasa da bu formayı alır bu takımın vazgeçilmez oyuncusu da olur. Nasıl ki Ozan ilk çıktığında hatalarına rağmen sahip çıkıldı ısrar edildi şimdi takımın en değerli oyuncularından birisi oldu aynı şekilde Atalay 'a da sahip çıkılmasından yanayım
Belhanda nin gitmesini isteyenlere Selçuk , Maicon un gitmesini isteyenlere Ahmet Çalık uyarısında bulunmak lazim
Yani bu sene artı 20 verdik diyelim.. Seneye o kullanılamıyor mu? Çok saçmaymış ya öyleyse herşey değişir tabi
Tilki misali buralardayimdemir baş nerede
Fatih Terim bunu çok net söyledi aramızdan ayrılan beklenmedik kişilerin olacağını gerekirse bu seneyi pas geçip takımı değiştireceğini de5-10 arasi bitiririz ligi
Sportif başarı sağlamadan ekonomik başarıyı kimse sağlayamamıştır. Bu kafada gelenlerin hepsi küfürlerle gönderilmiştir.
Elinde forvet yok stoper kısıtlı sen diyorsun içerden cikartalim şampiyon olalım. Ya olamazsan ? Rakiplerin bu kadar kotuyken yapmadığım 1-2 hamleyle şampiyonluk kaçarsa kasaya girecek kaç yüz milyondan olacağız bir göz at bence.
Sozun özü sportif başarı olmadan ekonomik başarı olmaz ve Galatasaray da bir spor kulübüdür.