Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu top neden forvete gelmiyor diye ağlama burda adam bağırıyor ben 8 numarayım diye.

Numarasıni seviyim onun.

Bu herif defansin onundeki 2lide mi oynuyor, forvetin arkasinda mi ?? Ne 8 mi 10 mu muhabbeti ?

Ya herifin kaleyi bulan sutu yok ya ? Bu adam 25 milyon TL alıyor forvet arkasi oynuyor urettigi 3 asist!!! Vurdugu sutlar kale disinda heryere gidiyor!!

SON DAKİKA

Fatih Terim kesinlikle Belhanda'nın satılmamasını istedi fakat yönetim oyuncuyu sattı.

Ortalık karışacak herkes yerini alsın..

Sanki görünmez bir el bütün as oyuncuları satın ama sakın transfer yapmayın talimatı vermiş gibi.

fatih terim’in oynatmaya çalıştığı oyunda önemli bir göreve sahip oyuncu veya oyuncuydu. bu nedenle bırakılması özellikle de devre arasında takımımıza bayağı bir zarar verecek gibi duruyor. tabi mustafa cengiz yönetiminin bu güne kadarki transfer çalışmaları göz önüne alınarak, yerine bir oyuncu bulunur mu bulunursa gelen gideni aratır mı gerçekten kafalarda büyük soru işaretleri yaratıyor.
14 Ocak 2019 00:10 · militank

lan belhanda 9 milyona gitti işte uzatmayın

taraftar ikiye bölünmüş durumda , yönetimin yerine oyuncu almayacak olmasından dolayı tepki koyanları anlıyorum da leşhandanın çok iyi oyuncu olduğunu düşünüp te tepkili olanlara şaşırıyorum

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence kimse cok iyi oyuncudur demiyor
Yerine birak daha iyisini muadilini bile birak daha dusuge ayni paraya bile bile alamayacaklarini biliyorlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz melodan pay almadik mi sattiktan sonra ? Yani satsak bize kieve para ödeyeceğiz ama hemen degil.

Boşuna ağlamayın bu konuda hocaya güveniyorum sizin gibi şahıslara değil. Bizde kalacaktır.

Bu adamı satarsak ve şampiyonluk kaçarsa şuradaki birkaç kişi özellikle ne yüzle bu foruma tekrar yazacak çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt