Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynaksız istihbarat ban sebebidir.dikkatli olalım
.
Screenshot_20190113-221512.webp

Galatasaray, Belhanda'yı satarsa Dursun Özbek'in anlaşmasına göre; Galatasaray, önümüzdeki 3 sezon şampiyon olamasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılma bonusunu Dinamo Kiev'e ödeyecek. (1.5M€) Galatasaray bu yaz da 500bin€ bonus ödemişti... (Sabah)

Betis'i izliyorum canavar gibi takım millet Uefa'da galiba bunlar için gelsin diyordu tamda emin değilim, Bu takım bizi 10 dakika da parçalar nasıl bir tempoları var.

Arkadaslar biz bir kac haftada yaz dönemi sifirdan ilk 11 kurduk. Tudor manyagi takima müdahale edip 3 stoperli, eren gomisli garip garip kadrolar sahaya sürmeye baslayana kadar epey verimli bir dönem geciriyorduk. Bu oyuncular normalde birbirini daha cok tanidiginda daha iyi oynamasi gerekirken haftalar ilerledikce daha kötü oynamaya basladi. Velhasil kelam iyi futbolcularin uyum süreci yoktur, sahaya cikip aslanlar gibi oynarlar. Sen kenardan abidik gubidik hamlelerle takimi baltalamazsan yürüyüp gidersin. Bu takima oyuncu almazsan önde Sinan-Mugdat degismeli oynatmak zorunda kalirsin. Maicon sos veriyor, Fernando sos veriyor, Mariano desen hak getire.

Bu takimda ayaklari yere saglam basan dört tane adam varsa onlar da bellidir. Ozan savunmayi toparliyor, Nagatomo ve Linnes ne zaman oynasa belli bir standardin altina düsmüyor. Önde ise Feghouli'nin emeklerine yazik ediliyor. Bu dört oyuncuya ayak uyduracak isimler gerekli. Yeni stoperimizin iyi transfer oldugunu düsünüyorum. Ndiaye sezon sonuna kadar iyi bir takimda is yapar, orta sahada daha cok hamal görevi üstlenmeli. Onyekuru ise ligin ilk yarisinda 6 gol atti, iyi bir sayi gibi görünse de cok rahat daha fazla atardi iyi bir düzende. 2 forvet ve 1 ön libero transferi ile 11 hale yola gelir.

Muslera
Linnes Ozan Marcao Nagatomo
Feghouli XXX Ndiaye Onyekuru
XXX XXX​

Galatasaray gibi buyuk ve prestijli takimin her transfer doneminde her pozisyon icin en az 3-4 transfer alternatifi olmali.

Başaksehir şampiyon edilip katarlilara satılacak bu açık ve net.
Şimdi daha başka şeyler de yazarım detaylı ama malum havalar kötü

SmartSelect_20190113-221751_Chrome.webp

Bu adamı satarsak ve şampiyonluk kaçarsa şuradaki birkaç kişi özellikle ne yüzle bu foruma tekrar yazacak çok merak ediyorum

Soyle cevap vereyim , gecen sene devre arasi "ndiaye satan yonetim sampiyonlugu satar" diyenler sampiyon olduktan sonra hangi yuzle bugun yazabiliyorlarsa , bahsettigin kisiler de seneye ayni yuzle yazarlar

Galatasaray, Belhanda'yı satarsa Dursun Özbek'in anlaşmasına göre; Galatasaray, önümüzdeki 3 sezon şampiyon olamasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılma bonusunu Dinamo Kiev'e ödeyecek. (1.5M€) Galatasaray bu yaz da 500bin€ bonus ödemişti... (Sabah)

Niye inanalim ki KAP'ta yazmiyor sonucta

Belhanda yi satmaz hoca. Bunu bile bile okutuyorlarsa harbi karışır ortalık. Gidip Hagi in oğlanı getirecekler ve iş yapmaz ise gene ortalık karışır.

Kısacası karisacagiz. Abv sizin yönetim Gibi.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Soyle cevap vereyim , gecen sene devre arasi "ndiaye satan yonetim sampiyonlugu satar" diyenler sampiyon olduktan sonra hangi yuzle bugun yazabiliyorlarsa , bahsettigin kisiler de seneye ayni yuzle yazarlar
Ndiaye yerine donk piyangodan çıktı oynadı vs.,Belhanda olmayınca 6 hafta gördük neler yaşandığını bu takımda tek alternatifi olmayan adamı satmak intihardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt