Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.849
- 7.368
- 1.548
Belhanda yeri çok rahat dolacak bir isim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maçta attı tokadı destekli sallayalımAdam ilk Fener macinda kirmizi yedi, ikincisinde Valbuena nin suratina vurdu kirmizi yememesi mucize.
Sampiyonluk macinda Besiktas'a karsi Medel'e dirsek atti ama sorsan bizi sampiyon yapacakmis bu vurdumduymaz kazma.
Ben belhanda sneijder kalitesinde demiyorum zaten. Bu adam gerektiğinde bizi şampiyonda yaptı. Takımı ateşledi. Box to box bir oyuncu. Ve 10 numarada oynuyor. Asistin asisti,şut pası diye dalga geçiyorlar adamda. Adam sakatlandı iyileşmeden 10 gün önceden döndü. Bu adam kendine bakıyor sahada savaşıyor. Böyle bir oyuncuyu devre arasında göndermek ihanettir. Böyle bir temizlik sezon sonu yapılır. Takım belhandayla gerekli taktik çalışmaları yapmış. Sistemin en önemli parçası. Hoca onu göndermek istemiyor. Yönetime kurban ediliyor. Aynısı gomiste de oldu. Taraftarın önüne atıldı gol kralı gomis ve satıldı. Ama hoş belhandayı taraftarın önüne atmalarına gerek yok. Zaten taraftar yedi adamın başını. Medyaya kurban ediliyor oyuncumuz renktaş kendisi kötü bir oyuncu değil. Ha diyorsan ben şampiyon olmak istemiyorum takımı komple değiştirmek istiyorum bir şey diyemem ona. Son olarak bu adama bu sözleşmeleri yapan adama de diyeceğini. Aldığı parayı kesinlikle haketmiyor. Ama sırf NAKİT uğruna belhandayı devre arasında harcamamalıyız.Bak guzel kardesim.
Takimin 4 2 3 1 oynuyorsa o santraforun arakasindaki 3lunun 3 u de skora gol ve asist olarak katkida bulunmak zorundadir. Hele ki takimin en cok kazanan 3. Oyuncusuysan ve GS ın yillik tribun hasilatinin 4 te 1 ini cebine indiriyorsan!!
1.5 yilda kazandirdigi 1 mac yok !!
Didem Soydan'ın ki ona beş basar.Şeyma subaşının fiziği çok muntazam
suan belhandanın oğluyla hemen hemene aynı yasdalar sanırım.
İlk maçta attı tokadı destekli sallayalım
Galatasaray Düşmanlarının .........
Renkdaş takım 29 pusnda liderin 6 puan gerisinde sadece 1 forvet transferiyle şampiyonluk şansı vardı. Ama şu an tamamen dağılmış forveti, kanatı, ortasahası boşalmış ilk 11 den 4 oyuncusu satılmış, şu haliyle şampiyonluk iddası tamamen bitmiştir şahsi görüşüm. Uzun vade için bu satışlar iyi olsbilir ama bize desinler ki biz bu seneyi gözden çıkardık, bütçeyi kısıyoruz, eyvallah o zaman sıkıntı yok.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hatlarını fazla sert buluyorum genel olarak fizik değil ama popo özelinde katıldığını bildiririm. Bilahare detaylı istişare edelim derim.Didem Soydan'ın ki ona beş basar.
işkembe den sallamayalimSagol Ercancigim bu hatayi nasil yaptim ben ya kusura bakma cok üzgünüm.
Knk bu belhanda işi win–win değil mi
belhandanın oglu 5 yasında galiba,xess xava 3 yasındasuan belhandanın oğluyla hemen hemene aynı yasdalar sanırım.
kapıssalar belhandanın oğlu bu çavoyu darma duman eder
bayıltır
Bende hep bi umut ters köşe yapacaklar diye bekliyorum ama. Yaz dönemi geliyor aklıma korkuyorum.Yalnız hiç bir şey sızmıyor ha eskiden yalan malan heyecan oluyordu, umarım sızmamasının sebebi transfer yapmayacak olmamız değildir ciddi ciddi korkmaya başladım.