Metin Bakırören
Aslan Üye
transfer yapılması konusunda hemfikirizdir diye düşünüyorum kimin satılmasını önerirsin belhanda kral oyuncu diyelim hadiHadi satalım Belhandayı yedekte bekleyen modrici sokalım siz de rahatlayın biz de
transfer yapılması konusunda hemfikirizdir diye düşünüyorum kimin satılmasını önerirsin belhanda kral oyuncu diyelim hadiHadi satalım Belhandayı yedekte bekleyen modrici sokalım siz de rahatlayın biz de
DK başına 100 mesaja yakın atılıyormus. Delirttiler taraftarı delirttiler.
50 defa sadece belhanda övücü paylaşımlar yapıp twitter dan haber getiriyorum demeTwitter dan haber getirmek başka bir mecramı hey gidi hey kimler yönetiyor olaya bak.
Yasakmi bu duyumlarda başka mecradanBugün nöbette başka bir mecredan paylaştığın 50. alıntıdır bu herhal, 1 kez daha paylaşırsan nöbetten süresiz atmak zorunda kalacağım
işkembe den sallamayalim
Galatasaray Düşmanlarının .........
Hatlarını fazla sert buluyorum genel olarak fizik değil ama popo özelinde katıldığını bildiririm. Bilahare detaylı istişare edelim derim.
Allah sonumuzu hayır etsin bu adam beş para etmez seneye fenerin durumuna dusnezsek iyidir"Njie perşembe günü istanbula geliyor" beyazspor.
Muhtemelen sallıyolar ama
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kızıyla aynı yasdalar ozamana belhandanın. olsun o bile harcarbelhandanın oglu 5 yasında galiba,xess xava 3 yasında
Sadece o da değil. Bazı modlar ayrıcalık tanıyor bunlara şirin görünmek için o daha vahim bir şey.Bu forumda çok fazla kuş türevi var. Artık eminim ve işleri güçleri algı.
bu penguen bastan cok antipatikdi ama 7.bölüm itibariyle efso ısler yapmaya basladı reıs. sımdı 8e baslıycam.
dedektıfın eşi istikrar bozmuyor denyoluğa devam
Adamın şeyinde bile değil. Zaten paragöz olmasa en parlak döneminde Ukraynanaya gitmezdi.Adam ilk Fener macinda kirmizi yedi, ikincisinde Valbuena nin suratina vurdu kirmizi yememesi mucize.
Sampiyonluk macinda Besiktas'a karsi Medel'e dirsek atti ama sorsan bizi sampiyon yapacakmis bu vurdumduymaz kazma.
Ocak ayında Belhanda yerine kimi alabileceğini düşünüyorsun bu yönetimin?Yönetim düzgün olsa bile Ocak ayında kimse As oyuncusunu satmaz.Satsa bile uyum süreci var bu işin kamp bitti bile.Fm mi oynuyoruz?transfer yapılması konusunda hemfikirizdir diye düşünüyorum kimin satılmasını önerirsin belhanda kral oyuncu diyelim hadi
Yalnız hiç bir şey sızmıyor ha eskiden yalan malan heyecan oluyordu, umarım sızmamasının sebebi transfer yapmayacak olmamız değildir ciddi ciddi korkmaya başladım.
Ne duyumu yav adam yorum paylaşıyorYasakmi bu duyumlarda başka mecradan
Galatasaray Düşmanlarının .........