Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatlarını fazla sert buluyorum genel olarak fizik değil ama popo özelinde katıldığını bildiririm. Bilahare detaylı istişare edelim derim.
1547415231713.webp
1547415231713.webp

bu penguen bastan cok antipatikdi ama 7.bölüm itibariyle efso ısler yapmaya basladı reıs. sımdı 8e baslıycam.
dedektıfın eşi istikrar bozmuyor denyoluğa devam

demek izlemeye devam ettin. :D penguin iyi yaw dizi ilerledikce baya degismeye basliyor

dedektifin dostu da komik adam onu oynayan aktör sons of anarchyde falan oynadi

Adam ilk Fener macinda kirmizi yedi, ikincisinde Valbuena nin suratina vurdu kirmizi yememesi mucize.

Sampiyonluk macinda Besiktas'a karsi Medel'e dirsek atti ama sorsan bizi sampiyon yapacakmis bu vurdumduymaz kazma.
Adamın şeyinde bile değil. Zaten paragöz olmasa en parlak döneminde Ukraynanaya gitmezdi.

Devre arası ilk 11e 4 tane yeni isim monte etmek düşündürücü beş gün sonra lig başlayacak bu futbolcular ne ara takıma uyum sağlayacak ki henüz transfer de yok

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer yapılması konusunda hemfikirizdir diye düşünüyorum kimin satılmasını önerirsin belhanda kral oyuncu diyelim hadi
Ocak ayında Belhanda yerine kimi alabileceğini düşünüyorsun bu yönetimin?Yönetim düzgün olsa bile Ocak ayında kimse As oyuncusunu satmaz.Satsa bile uyum süreci var bu işin kamp bitti bile.Fm mi oynuyoruz?

Yalnız hiç bir şey sızmıyor ha eskiden yalan malan heyecan oluyordu, umarım sızmamasının sebebi transfer yapmayacak olmamız değildir ciddi ciddi korkmaya başladım.

sızmaması gercekten iyi ama sanki arkada başka bişeyler dönüyor dikkat edin sadece satıyoruz ve hadi bunu geçtim

tek 1 kişi bile hoca yönetici konusmuyor neden ? kampta tek kelime edilmedi tek kelime

Bu belhanda bu kadar iyimiydi harbi yav?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SON DAKİKA |

Galatasaray, Marsilya’nın sağ kanat, sol kanat merkez ve forvet oyuncusu Njiye perşembe günü İstanbul’a gelecek.

(Onur Yıldız)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt