Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda gitsin, Fernando gitsin, Mariano gitsin, Maicon gitsin, 3m kazanan Selcuk gitsin, bunlarin hepsine katiliyorum, peki kendisini sevmeme ragmen performansi yerlerde olan, guven vermeyen ve 4m kazanan Muslera kalsin mi?

Ocak ayında Belhanda yerine kimi alabileceğini düşünüyorsun bu yönetimin?Yönetim düzgün olsa bile Ocak ayında kimse As oyuncusunu satmaz.Satsa bile uyum süreci var bu işin kamp bitti bile.Fm mi oynuyoruz?
iyide güzel kardeşim ilkyarı bu takımı izledik tesadüf 6 puan gerideyiz bu şekilde lige başlasak 3-5 maç sonra potadan düşeceğimiz kesin sen bu takımda uyum görüyomusun yeni geleceklerin uyum sorununu kafana takıyosun, belhandanın kendine hayrı yok maç alacak bir adam değil bunu artık görün zaten iyi olsak sorun kalmazdı transfer falan uğraşmazdık takımın değişime ihtiyacı var,yönetime bende güvenmiyorum ama satmadan alamayacakları kesin belhandayı satma dersen oda tamam satmadık o zaman kimseyi alamıyoruz dese söyleyecek bişeyimiz kalmaz

Yeni hesabimda ilk kez birini blokladim. Her sayfada 2 Belhanda mesaji var, git twitterda filan kus

Hocaya resmen savaş açmış Cengiz

Galatasaray Düşmanlarının .........

iyide güzel kardeşim ilkyarı bu takımı izledik tesadüf 6 puan gerideyiz bu şekilde lige başlasak 3-5 maç sonra potadan düşeceğimiz kesin sen bu takımda uyum görüyomusun yeni geleceklerin uyum sorununu kafana takıyosun, belhandanın kendine hayrı yok maç alacak bir adam değil bunu artık görün zaten iyi olsak sorun kalmazdı transfer falan uğraşmazdık takımın değişime ihtiyacı var,yönetime bende güvenmiyorum ama satmadan alamayacakları kesin belhandayı satma dersen oda tamam satmadık o zaman kimseyi alamıyoruz dese söyleyecek bişeyimiz kalmaz
Satmasa alamayacakları kesin mi?Bonserviste şu an artıdayız zaten adamlar 6 aydır 1 tane forvet getiremedi sen bu 15 günde 5-6 iyi transfer yapılacağına inanıyorsan fazla iyimsersin.

Valla aksiyon güzel Twitter da birbirine giren girene

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ortam çok karışık çok...Twitter da korkunç bilgi kirliliği var şu an....

Biraz soğukkanlı olup bu dedikodu dalgası ile kafa karıştırmadan 1-2 gün gerçekler için beklemek lazım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt