Baris Kösem
Tecrübeli Üye
- 11 Nisan 2010
- 5.596
- 75
- 1.183
Önce bjk bir yil icinde sampiyon kadroyu dagitti,simdi biz dagitiyoruz,basaksehir gücleniyor,fiko albayrak, borclarin yapilandirilmasi,bunlarin tesadüf olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl onun gitmesi lazım bu yıl rezaletNasil sen dur simdi? Hoca ocak-temmuz degisikliginden bahsediyor, 4m kazanan ve performansi gittikce dusen Muslera'yi elestirmeyelim mi? Kalsin mi?
Forumun yarısı Ban yerTeknik direktörsüz bitik angaragücü koyunca ortalık karışscak. Şubat ayı seçim olabilir.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfer yok yani gelen yok, birer birer satıyoruz ama Allahı var, güzel satıyor hiç almıyoruz.Bugun hic takip edemedim gelismeleri ozetleyecek ummet dostu var mi
Israrla hem sövüp hem de inanıp paylaşıyorlar. İlginça spor ve beyaz tv burda en cok sövülen ama en cok haberleri paylasılanlar,karar verin,omurgasız olan sizmi onlarmı.
Bugun hic takip edemedim gelismeleri ozetleyecek ummet dostu var mi
belhanda gidiyor haberleri çıktı ortalık karıştı belhanda giderse şampiyonluk gidermiş yani satışına göre belli olcak şampiyonluk durumumuz bekliyoruz...Bugun hic takip edemedim gelismeleri ozetleyecek ummet dostu var mi
berandaya 9 mlık teklıf var bılıcdenBugun hic takip edemedim gelismeleri ozetleyecek ummet dostu var mi