Metin Bakırören
Aslan Üye
seninki haber değilki kim belhandayı övüyor onları getiriyosun 100 posttan 70 i belhanda olabilir...Twitter dan haber getirmek başka bir mecramı hey gidi hey kimler yönetiyor olaya bak.
seninki haber değilki kim belhandayı övüyor onları getiriyosun 100 posttan 70 i belhanda olabilir...Twitter dan haber getirmek başka bir mecramı hey gidi hey kimler yönetiyor olaya bak.
Sözleşmesinde böyle bir madde var diye biliyorum. Forum içinde bazı arkadaşlar Kiev'e gidecek pay olarak 2 milyon Euro dedi ama 1 milyon Euro diye hatırlıyorum ben.Nerede o madde ? Gosterir misin
lşskdgklasgsdhlgsdlhkgsaşdlkgsdhkl umarım şakadır.gerçekten fm oynadığımızı düşünüyorsun sanırım.babası hagi ya kesin kendisi messi olacak gelir gelmez.yazıkIanis hagiyi al , 300 bin euro ver , cebinde 3.7 milyon euro kalir ve belhandadan daha fazla katki saglar.
Nasil sen dur simdi? Hoca ocak-temmuz degisikliginden bahsediyor, 4m kazanan ve performansi gittikce dusen Muslera'yi elestirmeyelim mi? Kalsin mi?Yaw dur sende şimdi, herşey bitti muslera mi kaldı
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ptesi veya salı ya kap gelir ya ortalık daha da karışır. Bu ateş transfer gelmeden sönmez.Ortam çok karışık çok...Twitter da korkunç bilgi kirliliği var şu an....
Biraz soğukkanlı olup bu dedikodu dalgası ile kafa karıştırmadan 1-2 gün gerçekler için beklemek lazım....
Biri yazmış biri beğenmiş, sizin gibi düşünmeyen ya kötü niyetli ya troll ya kuş ya bilgisiz ya şu ya bu.. Hayat böyle geçmez çeki düzen verin kendinize..Bu forumda çok fazla kuş türevi var. Artık eminim ve işleri güçleri algı.
Gitsin tabi ya, İsmaille şampiyonluğa koşarız artık.Nasil sen dur simdi? Hoca ocak-temmuz degisikliginden bahsediyor, 4m kazanan ve performans gittikce dusen Muslera'yi elestirmeyelim mi? Kalsin mi?
Galatasaray Düşmanlarının .........
en önce onun satılması lazımdıBelhanda gitsin, Fernando gitsin, Mariano gitsin, Maicon gitsin, 3m kazanan Selcuk gitsin, bunlarin hepsine katiliyorum, peki kendisini sevmeme ragmen performansi yerlerde olan, guven vermeyen ve 4m kazanan Muslera kalsin mi?
söylüyorum güvenmiyorum diye ama satamazlarsa alamayacakları net ve kimseyi göndermesek bile şampiyon olamayacağımız net...Satmasa alamayacakları kesin mi?Bonserviste şu an artıdayız zaten adamlar 6 aydır 1 tane forvet getiremedi sen bu 15 günde 5-6 iyi transfer yapılacağına inanıyorsan fazla iyimsersin.
Objektif cevap vermiyorsun yani, tamam sıkıntı yokGitsin tabi ya, İsmaille şampiyonluğa koşarız artık.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu yönetim patlatsa patlatsa balon patlatirSalı çarşamba bombalar patlayacak gibi hissediyorum