Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 yas ve üstü topcularimiz:
maicon
eren
fernando
nagatomo
mariano
muslera
donk
selcuk

burada ben nagatomo ve biraz muslera disinda seneye takimda olsun dedigim oyuncu göremiyorum. yeniden yapilanacaksak buradaki elemanlar da bir an önce gitmeli.

Paris Saint-Germain (PSG), Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Fernando Reges'in transferinde ısrarcı. Hafta içi hareketli saatler yaşanacak. Söz Fernando'da.

* Fernando, Antero Henrique ile Porto'da da çalıştı.
*Fernando PSG'ye transfer olursa yabancı statüsünde sayılmayacak. Salim Manav

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda satılamaz değil ama yönetim güven vermiyor aga. Cengiz ve Albayrak transfer dönemi başından beri kendilerine isnat edilen ''büyük yerden emir aldılar'' lafını haklı çıkarırcasına hareket ediyorlar.

Aha Fernando’da gidiyormuş. Onun yerine de koşun Atiba’yı alın lan hemen beyinsizler :mad:

Rodrigues 9
Belhanda 9
Serdar 4

Toplamda: 22m euro

Marcao: 4 milyon euro desek
Diger transferler: 18m euro

Bu parayla 2 forvet, 1 stoper ve orta saha alinir

Garry nin 100 de 20 si paoka gitti kaldı bize 7

Serdara kimse 4 vermez.Büyük ihtimal alacaklarını karşı klüp ödiyip beleşe gidecek.

Toplamda 100 milyon kalsa bu beceriksizler yine oyuuncu alamaz.

Sneijder gelmiş geçmiş en büyük futbolcularımızdan katkısı asla yadsınamaz.

Ama Belhanda kötüleyicileri Sneijder in de eli belinde yürüdüğü maçları unutuyor her şey skor değil Belhanda bu takımı oynatan adam illa skor tabelasında iyi olması gerekmiyor adam iki hareket yapıyor ileri çıkınca takım da hücuma çıkıyordu onun olmadığı tüm maçlarda uzun top şişirme oynadık hücuma çıkmakta zorlandık bakın da görün 7 milyon euro için ne kadar önemli bi adamı sattığımızı.

Umarım Terim istifa eder bu arada Albayrak resmen hükümetin tetikçisi şuan operasyon yapılıyor tüm takımlara kimsenin gıkı çıkmıyor umarım bir an önce bu yönetim devrilir forvet filan umrumda değil bildiğiniz içten yıkılıyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takimi oynatmak? Peki Sneijderin "Eli belinde" sezonunda yaptigi asist sayisi ile belhandanin asist sayilarini yazarmisin ?

Ara transfer dönemi olması hasebiyle çok riskli hamleler yapılıyor. Zaman darlığından ötürü bu denli büyük değişimler başımızı ağrıtmaz umarım.

Bu geleceği düşünüp bebe isteyenlerde bu sene türedi moda oldu hea. 11 tane gencecik topçuyu koyalım oynasın dursunlar ozaman. Yaşa başa takılmayın çok. 2-3 sene max seviye vermesi yeterli bize şuanlık.

Paris Saint-Germain (PSG), Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Fernando Reges'in transferinde ısrarcı. Hafta içi hareketli saatler yaşanacak. Söz Fernando'da.

* Fernando, Antero Henrique ile Porto'da da çalıştı.
*Fernando PSG'ye transfer olursa yabancı statüsünde sayılmayacak.
Salim manav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt