Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işe belhanda-xelçuk takası olarak bakarsanız işin vehametini anlayabilirsiniz.
çok istiyolarsa sene sonu alsınlar

Belhandayı beğen beğenme... Benimde bir iyi bir kötü bulduğum maçlar oldu ama asıl büyük tehlike şu anda çok fazla anahtar pozisyonda oyuncumuzun olmaması.
Umarım yanılırım ama kış transfer döneminde bu kadar ilk 11 oyuncusu gönderip başarıyı yakalayan takım hatırlamıyorum. Hatırlayan varsa hatırlatsın sevinirim.
Çok iyi oyuncular bile alsak ben gerçekten facia bekliyorum 2.yarı...
Dedimya... Umarım yanılırım

Yav daha 1 ay önce Terim’in kendi ağzından “ değişecek çok şey var, hazırlıklı olun” laflarını yoksayıp her şeyi yönetimin kendi kendine yaptığını sananlar hangi dünyada yaşıyorsunuz???

Bazilari hemen komple yeni takim olsun diyor ama bu bir oyun degil hatirlatim. O oyuncular birbirini taniyip ayni sistemde oynamayi ogrene kadar lig biter zaten.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
doğru söylüyosun ama bizim takımın uyumu hakkında ne söylenebilir ,bence o riske girilmeli bu takımdan bi cacık olmayacağını gördük zaten muslera,linnes,nagatomo,ozan,ndiaye,feghouli en kötü ihtimalle yine sahada olacak tamamen değiştirmek her açıdan imkansız zaten 1 önlibero,1 ortasaha,1 kanat,2 forvet yapılır mı bilemem ama şart..

Belhanda'nın sözleşmesinde her Cl'ye katılışta 500.000, her AL'ye katılışta 250.000 bonservise ekleniyor. Maddi açıdan baktığımızda satılması en doğrusu. Hücum oyuncusu olarak performansının da vasat olduğunu söyleyebiliriz. Vazgeçilmez oyuncu olduğu algısı hücum oyuncuları olmaması. Hücum olarak etkili oyuncularla varlığı hissedilecek bir oyuncu değil. İstemiyor muyum? İstemiyorum, bi türlü sevemedim gibi duygusal söylemler değil bunlar. Geniş çerçevede değerlendirip yorumlamalıyız bu haberleri

fernandes cöpünün gelmemesi icin tarik camdalin sözlesmesini uzatmayi bile kabul edebilirim.

ne fernandesi yavm adam 8 numara oldugu halde 10 numaraya mi alinacak? belhandadan daha les bir topcu.

bedava gelse istemem. hic bir yere satamazsin.
Hıh işte asıl kilit nokta bu reis kimse dikkat etmiyor buraya takım 4 sene boyunca FFP kıskacında olacak aldığımız kadar satmak zorundayız tamam yazın Gomis 'i satabildik şimdi Rodrigues ve Belhanda 'yı sattık diyelim peki önümüzdeki yaz ne olacak ? Ozan 'dan başka para edecek adam olacak mı elimizde ? veya ondan sonraki devre arası ? şaka değil 4 sene boyunca transfer yapmak istiyorsak sürekli bir girdi sağlamamız lazım takıma. Yoksa Fatih Terim'de bilirdi Marcao yerine Inter 'den ayrılacak Miranda 'yı alın bana demesini

Artık 1-2 sezonluk futbolcular bize göre değil her maç Fernando&Mariano artık yaşlandı yapamıyor diyenler şimdi M.Fernandes 'i istiyorlar, haydi Fernandes geldi 6 ay oynadı ya sonra ? önümüzdeki sene yedek kulübesinde sözleşmesi bitene kadar tır dolusu para alıp oturacak

Aldığımız adamları en az 2-3 sene sorunsuz kullanabileceğimiz şekilde almamız sonrada üzerine kar elde ederek satmamız gerekiyor bu yüzden Marcao ve Tetteh gibi adamları sonuna kadar desteklerim ben belki muazzam kaliteli değiller belki Marcao geldi diye kimse hava alanına koşup uçaktan inmesini beklemez ama artık böyle davranmamız gerekiyor

Takımda Feghouli ve Muslera dışında kimseye 3.5 mil.€ civarlarında maaş ödeme lüksümüz yok, o yüzden sadece Belhanda ile sınırlı değil bu Fernando da Mariano da Maicon da bulduğumuz ciddi teklifleri değerlendirmek zorundayız, sonra Nagatomo gibi adamlara 2 mil.€ bandında sözleşmeler imzalayıp geri kalan oyuncularımızı da tıpkı Marcao 'da olduğu gibi 850 bin € maaşla oynatmamız gerekiyor. Öyle güzel maaşlar veriyoruz ki gelen adam tutmasa bile elimizden çıkaramıyoruz anasını satayım

Fernando - badou - belhanda ya takviye olarak 1 ortasaha transferi lazimdi bence
Belhandanin gidisiyle 2 transfere ihtiyac var
Var mi onerileriniz
Youtube cukuruna duselim gece gece

Yav daha 1 ay önce Terim’in kendi ağzından “ değişecek çok şey var, hazırlıklı olun” laflarını yoksayıp her şeyi yönetimin kendi kendine yaptığını sananlar hangi dünyada yaşıyorsunuz???
Yadırgamamak lazım hocam kimseyi. Yönetim Gomis'in satılmasına istinaden Terim'e 2 forvet alacağını da söylemişti vakt-i zamanında.

2. yarı 11imiz

muslera
mariano ozan mercao ömer/naga(ilk 5-6maç yok)
selçuk fernando
feghouli ndiaye onyekuru
sinan/alan(?)

ıslananlar çıksın baraj kapakları kaldırmaz

feda senesiyse lütfen şu uruguaylı elemanı satın
Bir dakika orada duralım. Muslera bu takımda satılacak en son kişidir. Muslera'nın maaşına laf edecekler önce gidip Tarık gibi ne idiğü belirsiz adama verilen paraların hesabını soracaklar. Geçelim. Muslera satılamaz.

Yandık valla Ankaragücü maçında puan kaybedersek lig gidecek. Sonra iki zor deplasman üst üste. Of ki ne of.

Ankaragücü ve ilerleeyn haftalardaki kadromuz.

Muslera

Mariano ozan maicon ömer

Badu fernando

Sinan feghouli onye

Muğdat

Allah sonumuzu hayır etsin.

başkan ve apo beceriksizleri bakalım stada gelebilecekmisiniz.

Su yazdigin kadroya nagatomo girecek , sinan yerine emreyi koyabilirsin sozlesmeli oyuncun

Disaridan alman gereken tek takviye mugdat yerine mesela alan .

Simdi sampiyon olur ucar kacar dediginiz basaksehire bakalim , forveti suarez degil riad bajic , defansi hummels degil attamah , orta sahasinda xavi iniesta degil irfan can ile mahmut

Yani o yazdigin kadrodaki 2 adam degisecek zaten emre ve yuto ile , kabul ediyorum ileriye birisi lazim , illa ki alinir birisi ve yazdigin kadro schalke portolara karsi is yapmayabilir , benficaya elenebilir ama yerel ligde de basaksehir evkur yeni malatya ya da herkesi yollayan bir diger takim bjk ye ustunluk kurmasi da oyle mucize filan degildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt