Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
nijye kim ya çeri çöpü toplamaya devam..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her fırsatta sorumluluğu üstlenmesi karakteri gereğidir. Konuşma meselesinden ötürü ise, dilese elbette konuşur ama hoca iç sorunları dışa yansıtma taraftarı olmadı hiç bir zaman.Sence aynı hata olur mu? Terim bütün yetki bende demedi mi? Sence istedikleri olmadığı anda çıkıp konuşmaz mı?
Bazilari hemen komple yeni takim olsun diyor ama bu bir oyun degil hatirlatim. O oyuncular birbirini taniyip ayni sistemde oynamayi ogrene kadar lig biter zaten.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sence aynı hata olur mu? Terim bütün yetki bende demedi mi? Sence istedikleri olmadığı anda çıkıp konuşmaz mı?
Allah var, Muslera'ya bir teklif falan gelse de satsak diyorum icimden. Artik 4M€'luk kaleci lüksümüz maalesef yok. Tarihimizde en fazla forma giyen yabanci ama gercekten o para fazla. Sözlesmelerde hic bir sekilde terazi olmadigi icin hep manyak manyak sözlesmeler yapildi. Linnes ve Nagatomo disinda aldigi parayi hak ediyor diyebilecegimiz futbolcu sayisi bir elin bes parmagini gecmez. Ozan falan var iste. Liste cok uzun degil. Brezilyalilara gelen herhangi 1 teklifte hemen yol veriririm. Donk iyice salmis görünüyor ilaveten.. "Gevsek" oyuncu istemiyorum.Maicon 'u Fatih Terim yazın gönderecekti son anda elimizde kaldı belki şimdi de göndermek istiyordu ama Serdar olayı sonrası elimizde kaldı
Eren zaten yolcu
Fernando geçen sene sakatlandığı dönemden sonra asla eskisi gibi olmadı 1 maç iyiyse 5 maç vasattı. Kalitesi uğruna hep bekledim sabrettim ama olacak gibi değil gerçekten sahada hiçbir şey yapmıyor. Fatih Terim hala ona çok güveniyor ama PSG 'den gelen teklifi ciddi ciddi düşünmekten yanayım
Nagatomo canımız ciğerimiz özellikle yerine Ömer denilen herif oynayınca bir kere daha anlıyoruz adamın değerini
Mariano için de durum aynı Fernando gibi üst üste yaşadığı 2 sakatlık sonrası bambaşka bir Mariano geldi tek özelliği kestiği ortalar
Muslera 'da işin açıkçası çok iyi dönemler geçirmiyor sıkça da bunu dile getiriyorum ama o başka, Muslera 'nın takımdan gitmesini kesinlikle istemem ama artık bize gerçek Muslera 'yı izletmesi gerekiyor
Donk inşallah sözleşmesi 1 yıl daha uzamaz diyorum artık
Selçuk zaten senelerdir gitmesi gereken adamların başında geliyor ama inşallah 6 ay sonra yollarımız ayrılacak
Yani +30 yaş üzeri adamların çoğunu temizleyeceğiz kadrodan Muslera ve Nagatomo kalsa kalsa Fernando kalır gibi yoksa yazın Mariano/Maicon 'un filan kalacağını hiç zannetmiyorum ...
Modunu açtığı zaman şampiyon yapıyor. Geçen sene de arka tarafı iyi tutmasak şampiyonluğu rüyamızda görürdük. Önündeki leş defansa rağmen 2 şampiyonluğa net imzası vardı.yav abi etme 2 senedir o kaleciden daha çok zarar veren var mı takıma geleni alıyor içeri
Belhanda bir anda değerli oldu vay be
Kaç maçı var adam gibi oynadığı kaç maç kurtardı. umursamaz tavırları takımı kırmızı kartla 10 kişi bırakması 9 milyon euro+yüklü sözleşmeden kurtulacağız.
Zaten 8 numarada Ndiaye var Feghouli var Emre var + kanata Marsilyalı çocuk + Fernandes gelirse
+ Alan ve 2. forvet (Tabii benim gönlüm Balotelli'de)
Bekleyelim Şampiyon takımı kuracağız.
yav abi etme 2 senedir o kaleciden daha çok zarar veren var mı takıma geleni alıyor içeri
Madem böyle bir işe kalkıştık o zaman tam yapalım varsın Fernando 'da satılsın. Fatih Terim hala ona çok güveniyor ama bence Fernando bu saatten sonra Galatasaray 'da başarılı olamaz. Sene sonunda yana yakıla Brezilya veya Arabistan 'dan teklif bekleyeceğimize şu anda gelen PSG teklifini ciddi ciddi değerlendirmekten yanayımParis Saint-Germain (PSG), Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Fernando Reges'in transferinde ısrarcı. Hafta içi hareketli saatler yaşanacak. Söz Fernando'da.
* Fernando, Antero Henrique ile Porto'da da çalıştı.
*Fernando PSG'ye transfer olursa yabancı statüsünde sayılmayacak. Salim Manav
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav daha 1 ay önce Terim’in kendi ağzından “ değişecek çok şey var, hazırlıklı olun” laflarını yoksayıp her şeyi yönetimin kendi kendine yaptığını sananlar hangi dünyada yaşıyorsunuz???
abi modunu açsın diye son 5 haftaya kadar beklemek zorunda mıyız 4 milyon alıyor yıldaModunu açtığı zaman şampiyon yapıyor. Geçen sene de arka tarafı iyi tutmasak şampiyonluğu rüyamızda görürdük. Önündeki leş defansa rağmen 2 şampiyonluğa net imzası vardı.
500 bin Euro kiralık.bence iyi.elimizdeki parayı forvete harcamak lazım.Bu kadar adam sattiktan sonra bula bula njie mi bulmuslar.
Ya sabir ya sabir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen birader ilk 17 hafta uçanı kaçanı almasa içeri son 5 haftaya gerek kalmayacaktı laf olsun torba dolsun konuşuyon burdaGeçen sene son 5-6 maçtaki performansı sayesinde geldi şampiyonluk. Geleni içeri alsa şampiyon olamazdık. Sanırım senin acında bundan kaynaklanıyor.
İkinci yarı 29 puan bile toplayamayacağız galiba bu gidişle, Teker teker gidiyor 11 oyuncuları gelen ise Emre Taşdemir , Muğdat gibiler oluyor.