Berkay GULSEN
Sarı Üye
- 22 Haziran 2017
- 497
- 247
- 363
N'jie kanat oynar gelirse hem de forveti yedekler. Garry'den hızlı ve teknik. Geçen sene ligue1 7 gol. Büyük takımlar tarafından denenmiş. 500k'ya gayet iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir dakika orada duralım. Muslera bu takımda satılacak en son kişidir. Muslera'nın maaşına laf edecekler önce gidip Tarık gibi ne idiğü belirsiz adama verilen paraların hesabını soracaklar. Geçelim. Muslera satılamaz.
Sanmam o dediğin 10 sene önceydiApo Terim den habersiz lavabo ya bile gidemez.
Terim den habersiz is yapamaz bunlar.
Adamların koltuk süresi direk terimle doğru orantılı ama hala arkasından iş çevireceğini sanıyorlarApo Terim den habersiz lavabo ya bile gidemez.
Terim den habersiz is yapamaz bunlar.
Su yazdigin kadroya nagatomo girecek , sinan yerine emreyi koyabilirsin sozlesmeli oyuncun
Disaridan alman gereken tek takviye mugdat yerine mesela alan .
Simdi sampiyon olur ucar kacar dediginiz basaksehire bakalim , forveti suarez degil riad bajic , defansi hummels degil attamah , orta sahasinda xavi iniesta degil irfan can ile mahmut
Yani o yazdigin kadrodaki 2 adam degisecek zaten emre ve yuto ile , kabul ediyorum ileriye birisi lazim , illa ki alinir birisi ve yazdigin kadro schalke portolara karsi is yapmayabilir , benficaya elenebilir ama yerel ligde de basaksehir evkur yeni malatya ya da herkesi yollayan bir diger takim bjk ye ustunluk kurmasi da oyle mucize filan degildir
Mesela Fernando=>PSG diyorlar hemde 6 mil.€ bonservis ile bence çok düşünmeye gerek yok Fernando 'ya bizden aldığı maaşı verecek çok takım çıkmaz. Madem böyle bir işe kalkışıyoruz Fatih Terim 'in söylediği gibi takım yenileniyor varsın Fernando 'da dahil olsun bunaAllah var, Muslera'ya bir teklif falan gelse de satsak diyorum icimden. Artik 4M€'luk kaleci lüksümüz maalesef yok. Tarihimizde en fazla forma giyen yabanci ama gercekten o para fazla. Sözlesmelerde hic bir sekilde terazi olmadigi icin hep manyak manyak sözlesmeler yapildi. Linnes ve Nagatomo disinda aldigi parayi hak ediyor diyebilecegimiz futbolcu sayisi bir elin bes parmagini gecmez. Ozan falan var iste. Liste cok uzun degil. Brezilyalilara gelen herhangi 1 teklifte hemen yol veriririm. Donk iyice salmis görünüyor ilaveten.. "Gevsek" oyuncu istemiyorum.
yapsın indirimi 2milyona oynasın 4milyon kazanıp bu kadar kötü kalecilik yapan başka biri var mı aklınıza gelenAbi Muslera satilsin demelerine kesinlikle katilmiyorum ama aldigi maas konusundaki elestiriler hakli bence.
aynen birader ilk 17 hafta uçanı kaçanı almasa içeri son 5 haftaya gerek kalmayacaktı laf olsun torba dolsun konuşuyon burda
Njie bebesimiBugunku marsilya monaco macinda oynadi mi bizim yeni eleman
Kardeşim dalgamı geçiyorsun ya... Milletin siniri tepesinde zaten... Tartışılacak hala en son kişi Musleradır... Şahsi fikrin olabilir ama baya marjinal bir fikir yani... Ligde her takımdan kesin önde olduğumuz tek Nokta kaleci pozisyonuyav abi etme 2 senedir o kaleciden daha çok zarar veren var mı takıma geleni alıyor içeri
EvetNjie bebesimi
Maaşı düşürülebilir, yeniden bir anlaşma yaparsın ücreti makul seviyeye çekersin. Ama satılsın ne demek yahu ! Bak Beşiktaş-Fener-Trabzon-Başak bile kaleci sıkıntısı yaşıyorlar. Elimizde onlardan en üstün olduğumuz yıllardır tek yerimiz kalemiz, biraz haksızlık ediliyor Muslera konusunda, öz verili sakatı yok. Hatırlamıyorum sakatlandığını doğru dürüst, ondan dolayı kalsın.Abi Muslera satilsin demelerine kesinlikle katilmiyorum ama aldigi maas konusundaki elestiriler hakli bence.
Yedek için bile gereksiz bir adam. Yasinin yaptığı katkıyı yapamaz. Bugün girmiş heralde oyuna söyleyenler vardıBugunku marsilya monaco macinda oynadi mi bizim yeni eleman