İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
işe belhanda-xelçuk takası olarak bakarsanız işin vehametini anlayabilirsiniz.
çok istiyolarsa sene sonu alsınlar
çok istiyolarsa sene sonu alsınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli Hagi Haraslin
Tetteh
doğru söylüyosun ama bizim takımın uyumu hakkında ne söylenebilir ,bence o riske girilmeli bu takımdan bi cacık olmayacağını gördük zaten muslera,linnes,nagatomo,ozan,ndiaye,feghouli en kötü ihtimalle yine sahada olacak tamamen değiştirmek her açıdan imkansız zaten 1 önlibero,1 ortasaha,1 kanat,2 forvet yapılır mı bilemem ama şart..Bazilari hemen komple yeni takim olsun diyor ama bu bir oyun degil hatirlatim. O oyuncular birbirini taniyip ayni sistemde oynamayi ogrene kadar lig biter zaten.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu seneyi resmen feda ettik bu çok açık.
Islandıran bir 11
Hıh işte asıl kilit nokta bu reis kimse dikkat etmiyor buraya takım 4 sene boyunca FFP kıskacında olacak aldığımız kadar satmak zorundayız tamam yazın Gomis 'i satabildik şimdi Rodrigues ve Belhanda 'yı sattık diyelim peki önümüzdeki yaz ne olacak ? Ozan 'dan başka para edecek adam olacak mı elimizde ? veya ondan sonraki devre arası ? şaka değil 4 sene boyunca transfer yapmak istiyorsak sürekli bir girdi sağlamamız lazım takıma. Yoksa Fatih Terim'de bilirdi Marcao yerine Inter 'den ayrılacak Miranda 'yı alın bana demesinifernandes cöpünün gelmemesi icin tarik camdalin sözlesmesini uzatmayi bile kabul edebilirim.
ne fernandesi yavm adam 8 numara oldugu halde 10 numaraya mi alinacak? belhandadan daha les bir topcu.
bedava gelse istemem. hic bir yere satamazsin.
Tam hayal kuracam apo geliyor aklıma, ben şimdiden zelçuka hazırlıyorum kendimiHaraslin ve tetteh okey ama hagi olayi biraz duygusal
Belhandanin gidisi kesinlesirse
Bize net performans verebilcek 2 ortasaha lazim
Yadırgamamak lazım hocam kimseyi. Yönetim Gomis'in satılmasına istinaden Terim'e 2 forvet alacağını da söylemişti vakt-i zamanında.Yav daha 1 ay önce Terim’in kendi ağzından “ değişecek çok şey var, hazırlıklı olun” laflarını yoksayıp her şeyi yönetimin kendi kendine yaptığını sananlar hangi dünyada yaşıyorsunuz???
Bir dakika orada duralım. Muslera bu takımda satılacak en son kişidir. Muslera'nın maaşına laf edecekler önce gidip Tarık gibi ne idiğü belirsiz adama verilen paraların hesabını soracaklar. Geçelim. Muslera satılamaz.feda senesiyse lütfen şu uruguaylı elemanı satın
Sence aynı hata olur mu? Terim bütün yetki bende demedi mi? Sence istedikleri olmadığı anda çıkıp konuşmaz mı?Yadırgamamak lazım hocam kimseyi. Yönetim Gomis'in satılmasına istinaden Terim'e 2 forvet alacağını da söylemişti vakt-i zamanında.
Ankaragücü ve ilerleeyn haftalardaki kadromuz.
Muslera
Mariano ozan maicon ömer
Badu fernando
Sinan feghouli onye
Muğdat
Allah sonumuzu hayır etsin.
başkan ve apo beceriksizleri bakalım stada gelebilecekmisiniz.