Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süresiz ban diye birşey yok dimi? Daha önce hiç ceza almadığım göz önünde bulundurularak, 31 ocakta edeceğim küfür kompozisyonunun cezasının max 6 aylık olmasını talep ediyorum şimdiden.

Di Caprio: "Balotelli kesin olarak ayrılacak. Patrick Vieira onu istemiyor. Menajer Raiola bir çözüm arayışı içerisinde. Galatasaray, Balotelli'ye talip. Galatasaray güçlü ve özel bir kulüp. Raiola da oyuncusu için en iyi çözümü bulmaya çalışıyor."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Süresiz ban diye birşey yok dimi? Daha önce hiç ceza almadığım göz önünde bulundurularak, 31 ocakta edeceğim küfür kompozisyonun cezasının max 6 aylık olmasını talep ediyorum şimdiden.
Süresiz ban var ama sana bir şeyler yaparız renktaş maksat ayağın alışsın.

Radyospor herhalde a spordan bile berbat kaynak. Falcao haberlerini ilk bunlar sürdü piyasaya. İNANMAYİN

Mantikli dusunursek

Balotelli icin

Biz - Marsilya ve Bologna devrede suan. Bolognayi kesin gitmez onu silelim.

Eger gercekten ballotelliyle gorusuyorsak

Ya Marsilya yada bize gelir ama ben fransadan ayrilcagni dusunuyorum

Di Caprio, Balotelli yıllık 3 ya da 3.5 milyon euro alıyor dedi

Alan'a verecegimiz para iddia edildigi gibiyse aynisini Balo'ya onerelim

Alan cop cikabilir elden cikarmasi zor olur ama Balo'yu yollamak zor olmaz, Alan'dan daha garanti ayrica

Balotelli için belirtilen takımlar adaysa bize geleceğini düşünüyorum.

Hic alanla ugrasmaya degmez bence.

Samba ba ve Balotelli rahat yeter.

Balloteli herzaman piyasasi olan bir oyuncu 4 sene sonra bile arap/cin kulube satarsin

Ben kendimi yavas yavas forvette Sinan Gümüs'e alistirmaya basliyorum size de tavsiye ederim, sonra daha az üzülürsünüz.

en iyi seçenek bizi görüyodur heralde marsilya ve bologna nedir heyecana ihtiyacı var onun tabi bizimde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt