Mehmet Aslan
10 Numara!
Süresiz ban diye birşey yok dimi? Daha önce hiç ceza almadığım göz önünde bulundurularak, 31 ocakta edeceğim küfür kompozisyonunun cezasının max 6 aylık olmasını talep ediyorum şimdiden.
Süresiz ban var ama sana bir şeyler yaparız renktaş maksat ayağın alışsın.Süresiz ban diye birşey yok dimi? Daha önce hiç ceza almadığım göz önünde bulundurularak, 31 ocakta edeceğim küfür kompozisyonun cezasının max 6 aylık olmasını talep ediyorum şimdiden.
Zurkowski zurna çalmaya gitmişAlan - Tetteh - Haraslin - Savanier - Zurkowski - Luyindama geldi mi
Süresiz ban var ama sana bir şeyler yaparız renktaş maksat ayağın alışsın.
Çerez prasıymışDi Caprio, Balotelli yıllık 3 ya da 3.5 milyon euro alıyor dedi
rahat ödeyecegimiz bir miktar buDi Caprio, Balotelli yıllık 3 ya da 3.5 milyon euro alıyor dedi
Hele bir o gün gelsinde bakalım.bu 31.01 tüm GSC ailesine gecerli olamaz mi ? .. madem bunaldik ve cok sinirli olacagiz o aksam.. iyce rahatlayalim cümleten
sadik seksi ve kavruk bir erkek cunkuSadıkın karısı instagramında sütyrnli karılar bulmuş. Bi kadın sadıka niye çıplak foto atar ki
sizin hazard gidiyormus sen ona uzulBen kendimi yavas yavas forvette Sinan Gümüs'e alistirmaya basliyorum size de tavsiye ederim, sonra daha az üzülürsünüz.
Tamam rengim yaz transfer nöbetine kadar ban verebilirsiniz ?Süresiz ban var ama sana bir şeyler yaparız renktaş maksat ayağın alışsın.
Bizde seksiyiz bize niye atmıyor bu karılarsadik seksi ve kavruk bir erkek cunku