M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.246
- 2.556
- 648
Basın parayı alın Tetteh ile Balotelli'yi de susturun ulan şu yorumcu kılıklı serefsizleri ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al işte japon elmanderOkazaki, Leicester City'den ayrılmak istiyor. (Sky Sports)
Küfrün serbest olduğu zamanı kaçırdım?
Kendi kendinle çelişmişsin tebrik ediyorum. Önce belhandayla asisti asisti,şut pası gibi tabirlerle dalga geç ama örneği onun üzerinden ver. Belhandanın yanındakiler ndiaye onyekuru eren iniestanin yanındakiler xavi messi suarez neymar. Gerçekten acayip boş insanmışsın. Senin uzun uzun yazıların tespit değil tamamen düşmanlık. Yaşına hürmeten futbol bilginin eski zamanlarda kaldığını düşünüyorum.Cunku o sezon henuz agir sakatlik yasamamisti. 2014 te sakatlaninca bi daha kendine gelemedi. Sark kurnazlari o istatistikleri koyacakki milleti kandiracak.
Kaldi ki iniesta oyun duzeni olarak gercekten Barca da asistin asistini ustlenen başrol oyuncusu idi. Yildirim gibi hizli çıkan forvetlerin onune salise hesabi ile milimetrik pas yollar , alan foevette icerideki forvete cikarir ve golu atarlardi. Ama en kritik konu iniesta ve xavi nin forvetlerin firlayişlarinda ofsayttan kurtaracak serilik ve milimetrik hesap ile o kacan oyuncuyu bulusturmakti adamlarin en temel rolü, tiki taka ile uyutup bitiriyorlardı isi.
Malhandanin yaptigi da oymus gibi yedirecekler, yersen!!
Ulan 7 şut, sifir isabet diyorum, herifler 2014 sonrasi iniesta istatistikleri paylasiyor!
Öyle dememiştin ama geldi demiştin. Hatta ortalar da daha Marcao bile yoktu, yani anlaşsak hangisini seçmek konusunda pek düşünmeyiz sanırım.
Yunus Emre cok iyi duyumcudur ozellikle Ingiltere baglantilari muthistir Nani RvP Remy Lingard Fellaini bombalarini hep o patlatti ayrica iki hafta once forvet KAPini mujdeledi...
Okazaki alınırsa tam 4-4-2 takımı alırız lakin alınma ihtimali yüzde 3
Arkadasi dalga gecmis