Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basın parayı alın Tetteh ile Balotelli'yi de susturun ulan şu yorumcu kılıklı serefsizleri ya.

Bu işin arkasında başka şeyler var bence hoca bence şu anda dinlenmiyor as oyuncuları sat diye talimat gelmiş gibi sanki

Cunku o sezon henuz agir sakatlik yasamamisti. 2014 te sakatlaninca bi daha kendine gelemedi. Sark kurnazlari o istatistikleri koyacakki milleti kandiracak.

Kaldi ki iniesta oyun duzeni olarak gercekten Barca da asistin asistini ustlenen başrol oyuncusu idi. Yildirim gibi hizli çıkan forvetlerin onune salise hesabi ile milimetrik pas yollar , alan foevette icerideki forvete cikarir ve golu atarlardi. Ama en kritik konu iniesta ve xavi nin forvetlerin firlayişlarinda ofsayttan kurtaracak serilik ve milimetrik hesap ile o kacan oyuncuyu bulusturmakti adamlarin en temel rolü, tiki taka ile uyutup bitiriyorlardı isi.

Malhandanin yaptigi da oymus gibi yedirecekler, yersen!!

Ulan 7 şut, sifir isabet diyorum, herifler 2014 sonrasi iniesta istatistikleri paylasiyor!
Kendi kendinle çelişmişsin tebrik ediyorum. Önce belhandayla asisti asisti,şut pası gibi tabirlerle dalga geç ama örneği onun üzerinden ver. Belhandanın yanındakiler ndiaye onyekuru eren iniestanin yanındakiler xavi messi suarez neymar. Gerçekten acayip boş insanmışsın. Senin uzun uzun yazıların tespit değil tamamen düşmanlık. Yaşına hürmeten futbol bilginin eski zamanlarda kaldığını düşünüyorum.

Belhanda ileride sabit odun erenle oynadı. Hani uçan kaçan bir forvetle değil. Hatırlatmaya bile gerek yok aslında.

Bari cikipta kucuk puruzler kaldi anlasma an meselesi taraftarimiz rahat olsun gibi aciklamalar yapsalarda biraz umutlansak hicbirsey yok

Bıyığına sıvadığım Alan'ı gelmez inşallah. Şimdiden soğuttu kendinden. Yapılacaksa Balotelli'nin gelişi için maddi-manevi fedakarlık yapılmalı.

Okazaki alınırsa tam 4-4-2 takımı alırız lakin alınma ihtimali yüzde 3

Öyle dememiştin ama geldi demiştin. Hatta ortalar da daha Marcao bile yoktu, yani anlaşsak hangisini seçmek konusunda pek düşünmeyiz sanırım.

Mangala'yı ikna etmek zor değil dostum. Ama yaşadığı diz sakatlığı sonrası kafalarda soru işareti var. Diz sakatlığı önemli bir sorun bir futbolcu için. Mangala askıya alındı değil hala gündemde. Yaşı güzel, piyasası var + kalburüstü bir oyuncu. Ama Ozan'ın da kalması Maicon'un da kalması elde stoper bolluğunu getirdi.

Bu dönem Maicon sürprizi olmasa bile sezon sonu gelme ihtimali çok yüksek. Bu arada bir bilgi geçeyim. Ben gelende net biten transferler hakkında bilgi alıyorum. Haliyle uzaktan sürekli her bilgiyi alamayız. Tamamen kesinleşen yani imza aşamasına gelen her transferin bilgisi geliyor ama şu mevkiye şu şu şu oyuncular var diye bilgim yok benimde.

Yunus Emre cok iyi duyumcudur ozellikle Ingiltere baglantilari muthistir Nani RvP Remy Lingard Fellaini bombalarini hep o patlatti ayrica iki hafta once forvet KAPini mujdeledi...

anlamadiniz galiba

Seten bitmis gitmis demedi, Ittihad kulubu Belhandaya ikna etti dedi.

simdi ittihad bonserivis hakkinda gorusmeler yapiyor, yarin netlesir

Maaşta anlaştıkları gün uçağa biner Belhanda, bu iş bitmiş gibi duruyor..

ne Okazaki'si ya asya kupasındalar 5 maç daha forvetsiz mi oynayalım

Daha fazla bu konu üzerinden tartışmaya gerek. Ağır çuvalladığını biliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt