Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet gelse ne olacak bundan sonra. Taraftar. Forvet forvet derken takımı dagattılar ve hala farkında degiliz

balotelliye alin yav nice zaten kurtulmak istiyor 1-2 birakirlar

Takım tuttuğum güne nalet olsun kariyla kızla fink atmak varken burda mal mal yok şu gelecek yok bu gidiyor diye kanser oluyorum

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yunus Emre cok iyi duyumcudur ozellikle Ingiltere baglantilari muthistir Nani RvP Remy Lingard Fellaini bombalarini hep o patlatti ayrica iki hafta once forvet KAPini mujdeledi...

Kardeşim Fellaini, Nani ve RVP olayını ben hiçbir zaman demedim. Mesajları bul getir koy önüme. Yunus Emre Kılınç mı ne varmış daha önceden onun muhabbetini bana getirip durmayın sürekli lütfen.

Lingard olayını da geçen açıkladım tekrar söylüyorum. Geçen yıl Mou adamı oynatmayınca kiralar mısınız denildi hayır dendi bitti. Ben o günde bunu söyledim. İsteniyor anlaşılacak demedim. İstendi hayır dediler bitti. Remy olayında da Remy'de GS'nin bana ilgisi var dedi ama bizimkiler alamadı. Bitti bu kadar. Zırt pırt aynı olayları öne çekeceğine az önce dediklerime bak. Anca geçmişi konuşuyorsunuz. Ben şu oluyor dediğimden sonra yarım saat sonra herkes bu oluyor diye haber giriyor mu girmiyor mu.

Tatava yapmayalım lütfen.

Allah belanızı versin... yeter ulan bu taraftarın çektiği... senelerdir adam akıllı bir yönetim izleyemedim ya şansımı... transfer yapın lan .. delirttiler adamı be

Okazaki Milli takimda yer aliyor mu diye baktim simdi de kadroda gözüme ilginc birsey carpti.

Adamlarin ücünü kalecisinin adi Daniel Schmidt ama herif Japon bu ne böyle ya :asd:

Daniel Schmidt - Spielerprofil 2019

Hayatımda gördüğüm en berbat transfer dönemi budur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt