Berke Büyükağaçcı
10 Numara!
- 27 Mayıs 2012
- 19.566
- 6.057
- 1.373
Abi yok mu şöle adam akıllı bi TT çalışması. 100 tlye satıyorlar aramızda toplayıp yapalım olmazsa kendilerine gelsinler ne bu. Twitterda herkes tetikte bekliyor zaten sallamak için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya sucukçular zaten ne zaman zamanında tepki vermişki.sucukcularda taraftarda uyuyor yalnız tepki koyduklarında herşey için çok geç olmuş olabilir.
Ya sucukçular zaten ne zaman zamanında tepki vermişki.
Ortalık yangın yeri olur 3-4 maç üst üste kaybederiz sonra terim laf sokar başlarlar ey yönetim ayağını denk al ve bir hafta sonra algının kralını yapıp; biz demiştik, biz taraftarın öncüsüyüz.
en azından şunu yapın bari hiç istemiyorum bu taktiği daha fazla transfer lazım ama en azından diyorum artık
Ekli dosyayı görüntüle 37542
takımlarından ayrılacak 2 isim belkide bonservis problemi olmayacak o yüzden öyle dedim bide forvete transfer var sadece o kadroda o yüzden öyle dedim hani diğer bölgeleri eksik bırakcaksınız madem gelen forvetler iyi olsun en azındanRenktas.. En az dedigin kadroya Baloyu yazmissin..![]()
çocuklar ne gerek vardur masrafa da elde sinanumuz muğdatumuz vardur hem bu halde bile kaç gol atmuşuk atayruz da der abdurrahim albayrakAlbayrak’ın çocuklarına ulaşalım sosyal medyadan.Baba eve gelirken forvet al desinler işe yarar belki.
Balotelli kesin olarak Nice'dan ayrılmak istiyor. Bazı kulüpler ile görüşmelere başladı. Nice, anlaştığı hiçbir kulüpten bonservis talep etmeyecek. [Foot Mercato]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda konusunda düşüncelerinde üzdün beni hakanDELIRECEM LAN
0 BONSERVIS, BALOTELLI NEDEMEK YAW