Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alo Alan ben Galatasaray kusura bakma vazgectik Alo Balotelli ben Galatasaray takima hosgeldin

Balotelli kesin olarak Nice'dan ayrılmak istiyor. Bazı kulüpler ile görüşmelere başladı. Nice, anlaştığı hiçbir kulüpten bonservis talep etmeyecek. [Foot Mercato]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bonservissiz işte mis gibi üst kalite transfer olur daha ne arıyoruz acaba zorlasınlar 3.500 artı bonus bide albayrak servis plakası falan versin ayarlasınlar işte delirttiler bizi... :mad:

Bir durum değerledirmesi yapalım:

GİDENLER/GİDEBİLECEK OLANLAR
Rodriguez = 6,2m Euro
Belhanda = 9m Euro (Olası)
Serdar = 3m Euro (Olası)
Eren = 0,5m Euro (Olası)
Maicon = 6m Euro (OLası)
Fernando = 7m Euro (Olası)
-----------------------
Toplam = 31.7m Euro

GELENLER
Marcao = 3,5m Euro
Alan = Bonservissiz (Olası)

TRANSFER GEREKEN MEVKİLER
İkinci Forvet
Tecrübeli Stoper (Maicon giderse)
Sol Açık
Defansif Orta Saha (Fernando giderse)
Yaratıcı Orta Saha (Belhanda giderse)

Aslında güzel bir bütçe var. Transferlerden 1-2 tanesini kira+opsiyon şeklinde yaparak yıl sonuna kalmadan opsiyon kullanılabilir.

Nice bedavaya birakiyorsa Balo ya 4 Milyon maas versek bile olur.

Yapılanma dediğiniz şeyi yanlış anlıyorsunuz. Yapılanma her oyuncunun değişmesi demek değildir. Bazı oyuncuların gençleşmesi temel yapı taşların ise kalmasıdır. Zamanı geldiği zaman onlarında yeri değişir.

Bir durum değerledirmesi yapalım:

GİDENLER/GİDEBİLECEK OLANLAR
Rodriguez = 6,2m Euro
Belhanda = 9m Euro (Olası)
Serdar = 3m Euro (Olası)
Eren = 0,5m Euro (Olası)
Maicon = 6m Euro (OLası)
Fernando = 7m Euro (Olası)
-----------------------
Toplam = 31.7m Euro

GELENLER
Marcao = 3,5m Euro
Alan = Bonservissiz (Olası)

TRANSFER GEREKEN MEVKİLER
İkinci Forvet
Tecrübeli Stoper (Maicon giderse)
Sol Açık
Defansif Orta Saha (Fernando giderse)
Yaratıcı Orta Saha (Belhanda giderse)

Aslında güzel bir bütçe var. Transferlerden 1-2 tanesini kira+opsiyon şeklinde yaparak yıl sonuna kalmadan opsiyon kullanılabilir.
Alan imza parası istiyor 4 m euro

Balotelli için sponsor bulunur. Maaşının yarısını karşılasın yeter!

bonservissiz işte mis gibi üst kalite transfer olur daha ne arıyoruz acaba zorlasınlar 3.500 artı bonus bide albayrak servis plakası falan versin ayarlasınlar işte delirttiler bizi... :mad:

bu adam zaten sezon basindada bonservisi elindeydi kulüb bulamamisti ve sonunda nice gitti,ama biraz kafadan catlak oldugu icin birde disiplin probleri oldugu icin kulübler riske girmek istemiyor.

Bu yönetim gerçekten çapsız cikti dunyanin ilk 20 takimindan biriyiz ama koskoca galatasarayimi yönetenlere bakin ya yönetim gider ya fatih hoca gider bence bu isin baska cikisi yok gibi

Şuanda türkiyenin en iyi kalecisi fp olarak bakmıyorum musleradır. Bir kaleci için defans hattının sürekli değişmesi onu olumsuz etkiler. Formsuz diyebilirsin fakat vasat falan büyük vefasızlıktır.

Belhandanın yerine al balotelliyi en azından ömrünü uzat. Ama yok akıl yok adamlarda.

ulan adamlar balotelli icin para istemiyor, hala alan pesindeyiz

kufur kufur kufur kufur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt