Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.099
- 6.092
- 1.048
Renato Augusto'nun savunma performansı 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda konusunda düşüncelerinde üzdün beni hakan
Alo Alan ben Galatasaray kusura bakma vazgectik Alo Balotelli ben Galatasaray takima hosgeldin
bonservissiz işte mis gibi üst kalite transfer olur daha ne arıyoruz acaba zorlasınlar 3.500 artı bonus bide albayrak servis plakası falan versin ayarlasınlar işte delirttiler bizi...Balotelli kesin olarak Nice'dan ayrılmak istiyor. Bazı kulüpler ile görüşmelere başladı. Nice, anlaştığı hiçbir kulüpten bonservis talep etmeyecek. [Foot Mercato]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera konusuna girmiyorum bile konyaspor olmak istiyorsan bilemem. Belhandayı göndereceksin yerine adam alamayacaksın öyle mi? Kolay gelsinPerformans/maas olarak rezil durumda, aynisi muslera icin gecerli.
4m maas ve sacma sapan bonuslar
arti 9m nakit girecek
Alan imza parası istiyor 4 m euroBir durum değerledirmesi yapalım:
GİDENLER/GİDEBİLECEK OLANLAR
Rodriguez = 6,2m Euro
Belhanda = 9m Euro (Olası)
Serdar = 3m Euro (Olası)
Eren = 0,5m Euro (Olası)
Maicon = 6m Euro (OLası)
Fernando = 7m Euro (Olası)
-----------------------
Toplam = 31.7m Euro
GELENLER
Marcao = 3,5m Euro
Alan = Bonservissiz (Olası)
TRANSFER GEREKEN MEVKİLER
İkinci Forvet
Tecrübeli Stoper (Maicon giderse)
Sol Açık
Defansif Orta Saha (Fernando giderse)
Yaratıcı Orta Saha (Belhanda giderse)
Aslında güzel bir bütçe var. Transferlerden 1-2 tanesini kira+opsiyon şeklinde yaparak yıl sonuna kalmadan opsiyon kullanılabilir.
bonservissiz işte mis gibi üst kalite transfer olur daha ne arıyoruz acaba zorlasınlar 3.500 artı bonus bide albayrak servis plakası falan versin ayarlasınlar işte delirttiler bizi...![]()