Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sofiane Feghouli: “Türk medyası tarafından yeteneklerim sorgulandı. Oynamadığım haftalarda, en çok desteğe ihtiyaç duyduğum dönemde beni yerden yere vurdular. İkinci yarıda ortaya koyacağım futbolla onların acı çekmesini izleyeceğim. Yine söylüyorum; Galatasaray’da kalacağım.” Parçala Aslanım on Twitter

Sofiane Feghouli: “Türk medyası tarafından yeteneklerim sorgulandı. Oynamadığım haftalarda, en çok desteğe ihtiyaç duyduğum dönemde beni yerden yere vurdular. İkinci yarıda ortaya koyacağım futbolla onların acı çekmesini izleyeceğim. Yine söylüyorum; Galatasaray’da kalacağım.” Parçala Aslanım on Twitter
şampiyonluğumuz hayırlı olsun beyler

cengiz belliki taraftarın eleştirilerinin farkında hatta amaç başakları şampiyon yapmak o yönde emir alındı gibi yorumları bile okumuş veya duymuş son divanda bunu dedi.O yüzden yusuf yusuf atmakta seve seve en az 2 forvet alacak eminim
Önceden sakindi bu adam bayağı saçmalasa bile düzgün saçmalıyordu şimdi bayağı panik olmuş bir tutuşmuştu dün Divan 'da belli oldu. Neyse en azından istediğimiz forvet transferi yapılmazsa görevinde kalamayacağının kendi de farkında ...

Aslanım benim be ... :sarıkalp::kırmızıkalp:

Kemal Ozdes : 4 yil once yabanci kurali degisti, donup bakinca bize hic bir getirisi olmadi. Genc nufusuz (trtspor)

İngiliz basınına konuşan Ighalo, "Önceliğim Premier Lig. Bu ay içerisinde bir Premier Lig kulübüne transfer olmak istiyorum. Bu hafta içerisinde İngiltere'ye geçeceğim ve bazı transfer görüşmeleri yapacağım." ifadelerini kullandı. Sporx

?
b.k var premier ligde gidiyosunuz sıradan takımlara takılıyosunuz hedefsiz şampiyonluk tutkusu,heyecanı hiçbişey yok,hayatında şampiyonlar ligi maçına çıkmamışsın ne anlamı var 30 yaşına gelmiş 1 başarı yok ne anladım bu kariyerden git oyna premier ligde..

Cok bir getirisi oldugundan bahsetmek guc olur

Marcao konusunda herkes istediğini diyebilir, kızabilir bu benim fikrim bence vasat Bilica'nın sol ayaklısı, bu adama 3.5€ bizim dışımızda hangi keriz verir ? Portekiz ligine gözlemciler kamp kuruyor, bu adamı bir tek nedense biz istiyoruz ve 3.5€ veriyoruz.

Diyelim ki tuttu bu adam iş yaptı vs vs kaça satabilirsin Türkiye'den stoperi ? Bir ışık olsa çoktan EPL'den bir takım alıp Belçikaya kiraya vermişti.

Birde Brezilya'lı tayfası oluşturulmaya başladı dikkat edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt