Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.989
- 44.074
- 4.333
Icraati isimler yapmaz şu mentalitede oldugumuz icin zaten yillardir bu maaslar veriliyor. Elinoglu ismini daha duymadigimiz bebeleriyle gelip 4 tane atio gidiyor. Basaksehirli visca geldiginden beri bir cizgide gidiyor demek ki iyi oyuncuyu ucuza bulabilirsin.Taraftara ne açıklanacakmış bak bakalım 2000 jenerasyonundaki oyuncuları kim bulmuş.Bir de türkiye ligi kolay falan demişsin bu ayrı mesele ha bi de senin ezeli rakibin bu kolay lige 17.sırada.kadro maliyetiyse maalesef geçmişten kalma hastalık yapacak bir şey yok bir adam alıyorsun isimli veriyorsun 4 kağıt ha sonra bi adam daha alıyorsun daha az profilli ona da 250 bin veremiyorsun 1.5 vermek zorunda kalıyorsun takım içi denge muhabbetiyle.
isim değil icraat demişsin icraatları isimler yapar sen bu mahfelde fatih hocadan daha çok bizi bilen biri tanıyorsun tama gelsin yarın başlasın.Çok denedik onsuzluğu çok denedik olmadı.O çizdiği yolun mumini olmaktan başka çaremiz kalmadı.
Linnes geldiginde 750bine anlasabiliyor musun bunun cevabi evet şu an linnes kalitesinde bir adam.turk olsa isteyecegi para 2 milyondan az olmaz ama linnes alinabildi alternatif çok. Gecmiş hata yapti diye o hatalar devam ediliyor.
Donk sozlesme yenileme, garry sozlesme yenileme bunlara ornek.
O istedi bu istedi ile gidilirse bu isin sonu yok altyapi eyvallahta o altyapidakilerde artik gozu açıldı gelen adam aninda cakal menajer kovaliyor para için.
Ayrica terimden iyi birini taniyorum diye birsey yazmadim, ben her zaman istikrardan yanayim isine yaramayan yardimci musvettelerini yenilemeli.