Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftara ne açıklanacakmış bak bakalım 2000 jenerasyonundaki oyuncuları kim bulmuş.Bir de türkiye ligi kolay falan demişsin bu ayrı mesele ha bi de senin ezeli rakibin bu kolay lige 17.sırada.kadro maliyetiyse maalesef geçmişten kalma hastalık yapacak bir şey yok bir adam alıyorsun isimli veriyorsun 4 kağıt ha sonra bi adam daha alıyorsun daha az profilli ona da 250 bin veremiyorsun 1.5 vermek zorunda kalıyorsun takım içi denge muhabbetiyle.
isim değil icraat demişsin icraatları isimler yapar sen bu mahfelde fatih hocadan daha çok bizi bilen biri tanıyorsun tama gelsin yarın başlasın.Çok denedik onsuzluğu çok denedik olmadı.O çizdiği yolun mumini olmaktan başka çaremiz kalmadı.
Icraati isimler yapmaz şu mentalitede oldugumuz icin zaten yillardir bu maaslar veriliyor. Elinoglu ismini daha duymadigimiz bebeleriyle gelip 4 tane atio gidiyor. Basaksehirli visca geldiginden beri bir cizgide gidiyor demek ki iyi oyuncuyu ucuza bulabilirsin.
Linnes geldiginde 750bine anlasabiliyor musun bunun cevabi evet şu an linnes kalitesinde bir adam.turk olsa isteyecegi para 2 milyondan az olmaz ama linnes alinabildi alternatif çok. Gecmiş hata yapti diye o hatalar devam ediliyor.
Donk sozlesme yenileme, garry sozlesme yenileme bunlara ornek.
O istedi bu istedi ile gidilirse bu isin sonu yok altyapi eyvallahta o altyapidakilerde artik gozu açıldı gelen adam aninda cakal menajer kovaliyor para için.
Ayrica terimden iyi birini taniyorum diye birsey yazmadim, ben her zaman istikrardan yanayim isine yaramayan yardimci musvettelerini yenilemeli.

7aa59389014ffb9b89e42cfcbbdf1b5a.jpg
senin gibisi gelmedi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 yolu var

Birincisi malin parasini odemeden baska kuluple anlasiyorsun ve kendi uzerine almadan o kulube gonderiyorsun , zararini azaltip oyuncuyu isteyen diger kulupten finanse ediyorsun

Ister 10 a soz ver ister 3 e ...

Digeri de bir sigorta ucreti teklif etmek . Kiralama ucreti 1 milyon , opsiyon 8 milyon , sigorta 1,5 milyon gibi

O zaman adama kiralamaya 1 yerine 2,5 vermis olursun ama iade edersin

Rakamlar degisebilir

2 yolu var

Birincisi malin parasini odemeden baska kuluple anlasiyorsun ve kendi uzerine almadan o kulube gonderiyorsun , zararini azaltip oyuncuyu isteyen diger kulupten finanse ediyorsun

Ister 10 a soz ver ister 3 e ...

Digeri de bir sigorta ucreti teklif etmek . Kiralama ucreti 1 milyon , opsiyon 8 milyon , sigorta 1,5 milyon gibi

O zaman adama kiralamaya 1 yerine 2,5 vermis olursun ama iade edersin

Rakamlar degisebilir

Bilmiyordum vallaha. Yöneticilerimiz biliyordur umarim Böyle ‚Cheatleri,.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis sıkıntı şu ben Alan 'ı tanımam etmem, tamam Marcao 'da kapalı kutu bir transfer ama en azından 22 yaşında adam bir potansiyeli uğruna yapıldı diyebiliyoruz. Alan 30 yaşında Brezilya 2. Ligi & Avusturya Ligi ve Çin Liginde forma giymiş birisi

Hani videolarından anladığım kadarıyla net bir merkez forvet değil, tıpkı Belhanda 'nın 1.5 sene "10 numara değil" kavgasına benzer Alan gelirse iyi oyuncu ama "merkez santrfor değil" kavgası yaparız, haydi Fatih Terim Belhanda 'yı nasıl kullanacağını nasıl faydalanacağını buldu da Alan 'ı ne yapacağız ?

Gördüğüm kadarıyla net bir sol kanat diyebileceğimiz özelliklere de sahip değil, Tek santrfor olarak da oynayamaz. Çift forvet oynayıp ilerde serbest rolde mi kullanacak veya iyi bir pivot santrafor getirip onun arkasında bir "Second Striker" olarak mı kullanacak emin değilim. Ama emin olduğum bir şey var ki şu anda kullandığımız 4-3-3 veya 4-2-3-1 gibi bir sistemde Alan 'a kolay kolay yer bulamayacağız

Birde sanki Drogba 'yı transfer etmeye uğraşıyoruz anasını satayım 4 mil.€ yıllık ücret 2 mil.€ imza parası diyorlar ve hala biz 2 aydır bu adamı bekliyoruz ...

gene mevkisel facia...
senelerdir bıkmadan usanmadan yaptıkları hataları tekrarlıyorlar.
benim tahminim alan iyi oyuncu ve alınabilir oyuncu olduğu için zorluyorlar.Mevkisi pek umurlarında değil. Olaya atak oyuncusu diye bakıyorlar..

bizim mantık olarak
ileri uçta oynayabilecek meziyette bir adam ve ona alternatif olabilecek isim olmak üzere iki golcü almamız gerekiyordu..Hani alternatif golcü belki alan meziyetlerinde olabilir.Fakat alanın kendi olmaz.Çünkü fazla maliyetli olur.

serdar tolgay takası bizim için çok mantıklı olurdu.Tabiki mantıklı olduğu için zaten hiç konuşulmadı..medya ısrarla tolgay ve serdarı fenere vermeye çalışıyor.

güzel teklifler gelirse ben maicon ve belhandanında satılması taraftarıyım.
maicona üç,dört milyon belhandaya altı, yedi milyon civarı veren varsa hemen göndersinler.
Bu adamların yerini çok rahat iyi adamlarla doldurabiliriz.Fakat işte başımızda öyle çapsızlar varki insan güvenemiyor.

en baştan böyle bir planlama olmalıydı.Bakalım gerçekleşecekmi.
2 forvet
2 stoper
1 kanat
1 orta saha

Bu arada serdar aziz denen ruhsuzu şikecilere 5 milyondan aşağıya veren adamın Allah belasını versin.

Nasıl yılan di mi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKİKA- Akhisarspor, Yevhen Seleznyov'un İspanya 2.Ligi'nde mücadele eden Malaga'ya transfer olduğunu açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt