Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Benjaminnnnnnnnnnnnn
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bu topa girme arifTetteh hem güçlü hemde gayet hızlı. Tam TR ligi için biçilmiş kafadan.
Tabi Batsu çok daha seksi bir isim.
Tetteh hem güçlü hemde gayet hızlı. Tam TR ligi için biçilmiş kafadan.
Tetteh ne yapmis ki 9-10m odeyelim sacmalamayin3e anca donunu alırsın bu adamın oluru varsa kesinlikle alınmalı hatta belhanda bile satılabilir alınması için
Yapsa neyi alıyorsun zaten size hep yapmış adam lazımTetteh ne yapmis ki 9-10m odeyelim sacmalamayin
Yapmis adam mi alalim dedim, sattigin kadar alabilirsin cezasi varken o parayi veren gerizekalidirYapsa neyi alıyorsun zaten size hep yapmış adam lazım
Al sata uygun olacak zaten başka türlü nasıl olacakYapmis adam mi alalim dedim, sattigin kadar alabilirsin cezasi varken o parayi veren gerizekalidir
Ya bu asporda bilirkişi gibi konuşan adamın adı neydi? Arabada dinliyorum adam tam bir hödük. Transfermarkta göre fiyat yorumluyor
trezege teklifi nasıl acaba kaç verdik
Kim geliyorEnder Bilgin sağlam galatasaray düşmanıdır.
6,5milyon teklifimiz
Ama boş verin bunları bu akşam yada yarın buralar alev alacak yanacak adeta
Kardeşim buram buram yetenek adam bu fizikle bu yetenek kolay kolay birleşmezSiyahi fizik üstünlüğü olan forvetler STSL için bildiğin bug görevi görüyor. Hele ki Tetteh inanılmaz bir fiziği var + genç + hızlı + üstelik kazma değil o cüssesine rağmen bildiğin yetenekli
İlginç bir adam eğer gelirse çok mutlu olurum muazzam bir noktaya gelebilir eğer kendine iyi bakarsa
![]()
Bebek yüzlü katil![]()
Tehteh hakkında bilgi varmıEnder Bilgin sağlam galatasaray düşmanıdır.
6,5milyon teklifimiz
Ama boş verin bunları bu akşam yada yarın buralar alev alacak yanacak adeta