- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
2-3 gun kap gelmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapmışpepeye bak fiko ve şenora adeta 9 kusurlu hareketi tek tek yapmış
apo kesin ülkeye dolar girsin reis memnun olsun diye dolar üzerinden satmıştırÇapsız herifler Garry'i dolar ile satti. Şimdi gel de sovme...
Eyy flamengo sen kimsin yaGalatasaray'lı taraftarların sosyal medyada Alan'a ilgisi yoğun. Alan, Galatasaray ve Guangzhou arasındaki son müzakereleri beklediği için Çin'e geri döndü. Bu süreçte de Flamengo'nun ilgisi sonuçsuz kaldı. [Globo Esporte]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyy flamengo sen kimsin ya
Reis Emre Taşdemir ya tutarsa diye yapılmış bir transfer zaten. Mali anlamda bize herhangi bir şey kaybettirmez. da tutarsa en kotu iyi bir yedek olur. Ömer gidecek gibi geliyor bana.yeni transferlerimizi nasıl buluyorsun reis. emre dasdemırı tanımıyoruz ama hepımız sövüyoruz
maracano ise tam bi kapalı kutu hiçbirimiz izlemedik ama olsun onada sövüyoruz
sende durum ne alemde,? umutlumusun bu ıkı sahısdan
Yetkili bir abiye benziyorsun forvet geliyor muBirkaç haber aktarayim ;
Trezeguet konusunda önceden temas kurulmuştu lakin sayın Ciner paranın kokusunu alınca geçen sene konuşulan rakamların üstüne çıkıldı , garry satılınca o paranın peşine dustuler ve fiyat yükselmesi problem teşkil ediyor , geçen yıl konuşulan rakamlara cekerlerse trezeguet formamizi giyecek , ben hala olacağına inanıyorum
Diğer haber Belhanda , Emre'nin sakatlıktan dönüşü konusu önemli bu sebeple Belhanda satılmak istenmiyor , 4-4-2 formasyonu da önemli bu kararda fakat iyi bir teklif gelirse risk alınıp gönderilir çünkü o bölgede emre var ve solda da oynayabiliyor , Belhanda bizden koparacak para ise 10 civarı bir bonservis onun altına girmesi çok zor ...
Şimdilik karşılık sene sonu görüşelim oldu bizim tarafımızdan ...
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hersene bi takım salça oluyor transferlerimize.bu sene de bu flamengo çıktı piyasayaGabigol’ü aldı bunlar napıcaklar daha Alan’ı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rodoptan iyi mi bileceksinforvet icin en az 2 gun daha bekleyin derim, birsey olmaz 2 gun.
Ulan hani hareketli bigun olacakti