Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'lı taraftarların sosyal medyada Alan'a ilgisi yoğun. Alan, Galatasaray ve Guangzhou arasındaki son müzakereleri beklediği için Çin'e geri döndü. Bu süreçte de Flamengo'nun ilgisi sonuçsuz kaldı. [Globo Esporte]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yeni transferlerimizi nasıl buluyorsun reis. emre dasdemırı tanımıyoruz ama hepımız sövüyoruz
maracano ise tam bi kapalı kutu hiçbirimiz izlemedik ama olsun onada sövüyoruz
sende durum ne alemde,? umutlumusun bu ıkı sahısdan
Reis Emre Taşdemir ya tutarsa diye yapılmış bir transfer zaten. Mali anlamda bize herhangi bir şey kaybettirmez. da tutarsa en kotu iyi bir yedek olur. Ömer gidecek gibi geliyor bana.

Marcano'ya gelirsek genç oyuncudan zarar etmezsin. Cavanda ve Carole'yi bile sattık biz düşün. Tarzı ve yaşı itibariyle ilerde müthiş paralar kazandırabilir. Portekiz Ligi'nin son sırasındaki takımdan stoper aliyorsak heralde scout ekibi ve teknik ekip defalarca analiz etmiştir. Yani inşallah!...

Takımdan umutluyum, ama yönetim capsizlikta nirvana resmen.

Bu arada, transfer ettiği oyuncuyu bile kampa getiremediler. Allah ıslah etsin. Diyecek bir şey bulamıyorum. İnşallah son maçinda sakatlık filan olmaz. Yoksa çok fena patlariz.

Birkaç haber aktarayim ;
Trezeguet konusunda önceden temas kurulmuştu lakin sayın Ciner paranın kokusunu alınca geçen sene konuşulan rakamların üstüne çıkıldı , garry satılınca o paranın peşine dustuler ve fiyat yükselmesi problem teşkil ediyor , geçen yıl konuşulan rakamlara cekerlerse trezeguet formamizi giyecek , ben hala olacağına inanıyorum

Diğer haber Belhanda , Emre'nin sakatlıktan dönüşü konusu önemli bu sebeple Belhanda satılmak istenmiyor , 4-4-2 formasyonu da önemli bu kararda fakat iyi bir teklif gelirse risk alınıp gönderilir çünkü o bölgede emre var ve solda da oynayabiliyor , Belhanda bizden koparacak para ise 10 civarı bir bonservis onun altına girmesi çok zor ...
Şimdilik karşılık sene sonu görüşelim oldu bizim tarafımızdan ...

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birkaç haber aktarayim ;
Trezeguet konusunda önceden temas kurulmuştu lakin sayın Ciner paranın kokusunu alınca geçen sene konuşulan rakamların üstüne çıkıldı , garry satılınca o paranın peşine dustuler ve fiyat yükselmesi problem teşkil ediyor , geçen yıl konuşulan rakamlara cekerlerse trezeguet formamizi giyecek , ben hala olacağına inanıyorum

Diğer haber Belhanda , Emre'nin sakatlıktan dönüşü konusu önemli bu sebeple Belhanda satılmak istenmiyor , 4-4-2 formasyonu da önemli bu kararda fakat iyi bir teklif gelirse risk alınıp gönderilir çünkü o bölgede emre var ve solda da oynayabiliyor , Belhanda bizden koparacak para ise 10 civarı bir bonservis onun altına girmesi çok zor ...
Şimdilik karşılık sene sonu görüşelim oldu bizim tarafımızdan ...

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yetkili bir abiye benziyorsun forvet geliyor mu

forvet icin en az 2 gun daha bekleyin derim, birsey olmaz 2 gun.

#EuroCupWomen'da Son 16 turundayız!

Maç sonucu | #Galatasaray 76 - 58 Lointek Gernika

Tebrikler #SarayınSultanları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt