Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.363
- 1.645
- 1.778
bizimkiler bırakın Alan'ı sözleşmesiz Hugo Vieira ile Rodriguinho yu bile getirebilse ben fitim yani. ama bunu bile beceremezler bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Everton
belhanda konuşmuş orgazmlar yaşanmış burda 10 numara değilmişsorun 10 numara yada 8 numara olman değil zaten katkısı yok artistliği çok..
Bı arada Emre Akbaba geldiğinde icten içe hissettiğim şeylerden biri de sakatlanma ihtimaliydi. 6. His mi dersiniz ne dersiniz diyin, bundan korkuyordum. Şu an aynı hissi Marcano'da yaşıyorum. İnşallah son maçında patlamayiz.
Rodoptan iyi mi bileceksin![]()
Bı arada Emre Akbaba geldiğinde icten içe hissettiğim şeylerden biri de sakatlanma ihtimaliydi. 6. His mi dersiniz ne dersiniz diyin, bundan korkuyordum. Şu an aynı hissi Marcano'da yaşıyorum. İnşallah son maçında patlamayiz.
Önceden demişti zaten bakalım. Bu gece kopsun bir şeylerbirsey demediki o bugunluk
Lan bu Alanın 1 yıllık sözleşmesi varmış
Bizde bu şans varken çapraz bağlarinin kopma ihtimali 1.05.marcanonun futbol hayatini bitirdin
bu adam niye diye dua edecek
hicbirzaman bilemeyecek senin yaptigini)))
Kendimi raporladımTorpilli çocukları sevmeyiz
artist işte 10 milyon euro verdik 8 numarayım deyip çıkıyo işte 3.5 milyonda maaşı cabası...1 gazeteci soramamis mi "ulan birak bu isleri forvet arkasi oynayip da attigi sut kale disinda her yere giden GS tarihinin tek oyuncususun" !!