Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
@Hamza Gölbaşı kimleri kafese soktun berkayla beraber söyle bakayım
Bilmiyorum ya show yapiyorum bir boka yaradigim yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hamza Gölbaşı kimleri kafese soktun berkayla beraber söyle bakayım
Tetteh te 21 yaşında fiziği gayet iyi.İlginç olan 193 lük boyuna karşın bilekleri iyi ve hızlı bir oyuncu.Bence maliyeti uygunsa alınması yerinde olur.Tetteh ve Marcao direk 11 için alınmıyor.Alan forvete gelir defansada tecrübeli mangala tarzı bir adam kiralanacak.Bu 4lü ile orta sahayada uygun bir adam alınırsa işler bizim için yoluna girer.
Ona bakarsan taraftarda saçmaladı. 60 dk dan sonra o stadda bişey oldu anlayan yok
Sen olsan gidermisin Arabistana gerçi senin bir Arap topçu fantazin vardı sen gidersin, neydi onun ismi tusbik suratlı biseydi.Serdar güzelce arabistan 'a gitsin işte olaylar daha da çirkinleşmeden. Yok teklif olduğu halde inatla fenere koşmayı istiyorsa da kendi bilir sonuçlarına da katlanır ...
Tarık öküzüne 5 sene baktık serdara da sırf gıcıklık için yapılabilir yani mantıklıSerdar copune alacaklarina verelim, sonra futbol hayatina bitrelim 2020ye kadar a2 de antreman yapsin.
Fener macından dolayı herkese sovuyorsunuz da .. hocayı unutmayın .. oda o maç büyük sacmaladi .. doğrulardan kaçış yok maalesef
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bı öncekinde yazdım. Sen FB maçından bahsediyosun bende o maç özelinde yazdım. Çoğu şeyi bende biliyorum gozumuzu bağlayıp bir yerde aramıyorum suçluyor. Ama bu kadar içimizdeki kulüp teki hataya rağmen TFF yi unutmayalım bu sezon.Bu kadar olmaz arkadaş .. terimi her şeyiyle savunacağız diye resmen taraftarı da eleştirelimbu konu ne kadar konuşsak konuşalım bitmez ama artık şunu unutmayın -> hiç kimse GALATASARAYDAN büyük değil !
Galatasaray’dan sonra da ilk olarak biz geliriz yanı taraftar .. bu camiayı buraya getiren taraftar ! Terimi terim yapan da büyük Galatasaray taraftarıdır
O taraftar keske 60. Dakikada 3 3 diye bagirmasaydi... takım rehavete kapıldı mi ? Evet... taraftar 60. Dakikada 3 diye bağırırsa buna ne diyeceğiz peki?Bu kadar olmaz arkadaş .. terimi her şeyiyle savunacağız diye resmen taraftarı da eleştirelimbu konu ne kadar konuşsak konuşalım bitmez ama artık şunu unutmayın -> hiç kimse GALATASARAYDAN büyük değil !
Galatasaray’dan sonra da ilk olarak biz geliriz yanı taraftar .. bu camiayı buraya getiren taraftar ! Terimi terim yapan da büyük Galatasaray taraftarıdır
U. Kkullukcu diyor ki Tetteh 8-9m
OHA Bayo 2.5m etmedi bu herif niye boyle pahali olsun
Salliyor di mi yine
Maicon ve Belhandadan da kurtulsak bir.