Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar güzelce arabistan 'a gitsin işte olaylar daha da çirkinleşmeden. Yok teklif olduğu halde inatla fenere koşmayı istiyorsa da kendi bilir sonuçlarına da katlanır ...

Tetteh te 21 yaşında fiziği gayet iyi.İlginç olan 193 lük boyuna karşın bilekleri iyi ve hızlı bir oyuncu.Bence maliyeti uygunsa alınması yerinde olur.Tetteh ve Marcao direk 11 için alınmıyor.Alan forvete gelir defansada tecrübeli mangala tarzı bir adam kiralanacak.Bu 4lü ile orta sahayada uygun bir adam alınırsa işler bizim için yoluna girer.

Alan ya belhanda ya rodriguesin yerine alinir eger alinirsa.

Mevcut kadro 442 oynamaz alan gelse de. En fazla 352 oynar oyunun bazi zamanlarında. Ideal formasyon yine 4231 olacaktir.

O ilerideki 1 Alan olamaz. Alan gelirse belhanda gidecektir.

Teteh (vb scout transferi)
Onyekuru Alan Feghouli

seklinde olabilir hucum hattimiz.

Tabi bu denli yumusak hucum hatti arkasinda da Fernando ve ndiayeyi iyi yedekleyebilecek birileri olsa keske. O da sanirim Terimin isaret ettigi gibi temmuz transferine birakilir.

Ona bakarsan taraftarda saçmaladı. 60 dk dan sonra o stadda bişey oldu anlayan yok

Bu kadar olmaz arkadaş .. terimi her şeyiyle savunacağız diye resmen taraftarı da eleştirelim bu konu ne kadar konuşsak konuşalım bitmez ama artık şunu unutmayın -> hiç kimse GALATASARAYDAN büyük değil !
Galatasaray’dan sonra da ilk olarak biz geliriz yanı taraftar .. bu camiayı buraya getiren taraftar ! Terimi terim yapan da büyük Galatasaray taraftarıdır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler bırakın mazide kalmayı. Sezon sonu hedeflerden uzak kalinirsa. Yönetim ,teknik ekip vs sorgulanır. Bence asıl sorun bu takim niye sakat verdiğidir. Taraftar hariç terimcide olsa sorgularım

Serdar copune alacaklarina verelim, sonra futbol hayatina bitrelim 2020ye kadar a2 de antreman yapsin.

Serdar güzelce arabistan 'a gitsin işte olaylar daha da çirkinleşmeden. Yok teklif olduğu halde inatla fenere koşmayı istiyorsa da kendi bilir sonuçlarına da katlanır ...
Sen olsan gidermisin Arabistana gerçi senin bir Arap topçu fantazin vardı sen gidersin, neydi onun ismi tusbik suratlı biseydi.

Ben olsam fenere giderdim helede çocuk aile filan varsa düzenimi bozmazdim.

U. Kkullukcu diyor ki Tetteh 8-9m

OHA Bayo 2.5m etmedi bu herif niye boyle pahali olsun

Salliyor di mi yine

Bu kadar olmaz arkadaş .. terimi her şeyiyle savunacağız diye resmen taraftarı da eleştirelim bu konu ne kadar konuşsak konuşalım bitmez ama artık şunu unutmayın -> hiç kimse GALATASARAYDAN büyük değil !
Galatasaray’dan sonra da ilk olarak biz geliriz yanı taraftar .. bu camiayı buraya getiren taraftar ! Terimi terim yapan da büyük Galatasaray taraftarıdır

Bı öncekinde yazdım. Sen FB maçından bahsediyosun bende o maç özelinde yazdım. Çoğu şeyi bende biliyorum gozumuzu bağlayıp bir yerde aramıyorum suçluyor. Ama bu kadar içimizdeki kulüp teki hataya rağmen TFF yi unutmayalım bu sezon.

bu serdar mevzusundan sıkıldıgım kadar hiç bi mevzu sıkmadı.arda turan yarı yolda bırakıp gitti,selcugun onun için geldiğini bile bile.aysal baskan onun için neredeyse atletico madridi ayagaına getirecekti.arda üzdü mesela ama o mevzu sıkmadı bu kadar.arda gibi evlat desen degil,bursadan gelip fena katkı vermemiş biri.defol git arabistana işte.gündemi mesgul etme.

O taraftar keske 60. Dakikada 3 3 diye bagirmasaydi... takım rehavete kapıldı mi ? Evet... taraftar 60. Dakikada 3 diye bağırırsa buna ne diyeceğiz peki?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uğur yine saçmalıyor. Şimdi biri tweet atar yine başlar millete saydırmaya twden

Şu belhanda serdar haberleri doğru olsa keşke. Şunları araplara bi kitlesek yanlarında da eşantiyon niyetşne maicon misss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt