Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.500
- 106.109
- 4.738
Sakatlanirsa sorumlulugunu kim üstlenecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A. Omur un bir tane cok az rastlanilan ozeligi var , bazi oyuncular kompledir , mesela messi denince zidane hagi ya da ballack denince tek bir ozellik uzerine bu adamlari aciklayamayiz
Fakat cok iyi takimlarda oynayan iyi oyuncularin bazilari sadece belirli bir ozellikleri sebebiyle gundemde kalirlar , mesela juninho , hepimizin genclik efsanelerinden ama ne akla gelir ? Serbest vuruslari , 30 metreden vurdugu inanilmaz toplar
Yahut jardel , dunyanin en iyi bitiricisiydi doneminde ve bu ozelligiyle jardel oldu
Ornekler cogaltilabilir
Abdulkadirin ise en onemli ozelligi , surati ile top tasirken topu uzaga vura vura kosan degil topu ayagina yapistirararak mesafe kat edebilen bir oyuncu olmasi , ondan dolayi iyi bir transfer yaparsa sasirmam cunku avrupada topu alip kaptirmadan mesafe kaydedip pas alisverisi yapabilen oyuncu cok makbul
kardeşim hikaye anlatma,arjantindeki üst seviye oyuncular türkiyeye gelmez bize düşen alt seviyedir keza arjantin brezilya gibi kalabalık ve çok futbolcu üreten ülke değil, lozano medyada geçen teklif bile yapılmayan medya uydurmasıdır, bizim mesela ilgilendiğimiz martin benitez gibi bir çöp idi ,direkden döndük..
Bizim burda gelmesi icin dua ettiklerimiz cöp cikiyormuş ya ona istinaden yazdim.
Demek ki o tarihten sonrasi icin transfer anlasmasi yapmisiz .
Ben bu çocuğun maçlarını ne zaman izlesem topu kendi alıp arkadaşlarına hiç pas atmıyordu. Fener maçında da 3 e 1 yakaladıkları pozisyonda 2 boştaki arkadaşına pas atmayıp şut çekip auta vurmuştu. Bu kafayla devam ederse Edirneden öteye geçemez.
Adamla ilgili bitane duzgun video bulamadim