Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neremizden çıkaracağız 9 milyonu? Ya bir de çok çok ekstra bir şey olmadığı sürece Türkiye liginden en fazla 14-15 milyona sayış yapıyorsun, 6 milyon kâr etmek için 9 milyon risk almak saçma bence. Garry gibi 3.5’a bul 9’a sat, aynı kârı et ama daha az para riske at daha mantıklı bence. Şuan içinde bulunduğumuz ekonomik durum için konuşuyorum bu arada, Bruma’yı aldığımız dönemki gibi herhangi bir sınırımız falan olmasa bu transfere olumlu bakardım sanırım.

Bir iyi, bir kötü Marcao yorumu
Hatta birbiri ile bile çelişiyor bazı yerler.
Bekleyip görmek en iyisi.

Portekizliler ne diyor? Kötü yorum ?

Mini yorum - Mario Cagica

Marcao hakkında bilgisine danıştığımız Portekizli gazeteci Mario Cagica, “Çok beğendiğim bir oyuncu olduğunu söyleyemem. Takımı Chaves’in bu sezonki kötü formu da ortada. Çok ağır ve teknik açıdan eksikleri olan bir stoper. Ama fiziksel açıdan güçlü ve hava toplarında iyi. Ama Portekiz’de o kadar iyi savunmacı varken, neden onu aldılar anlamadım” yorumunu yaptı.

BU DA İYİ YORUM ?
Galatasaray’ın yeni transferi Marcao’yu, Portekizli futbol yazarı Luis Rocha Rodrigues, Milliyet’e değerlendirdi. 22 yaşındaki stoperin sürekli kendisini geliştiren bir isim olduğunu belirten Rodrigues, mücadeleci ve kararlı yapısıyla sarı-kırmızılıların savunmadaki direncini artıracağı yorumunu yaptı.

Portekizli gazeteci şu ifadeleri kullandı:

“Marcao genç bir stoper ve Portekiz’de kendisini çok geliştirdi. Geçen sezona Rio Ave’de iyi başladı. Ancak sezon ortasında büyük bir dram yaşadı, kardeşini kaybetti. Bunun ardından ilk 11’deki yerini verdi. Forma giydiği zamanlarda yoğun bir duygusal karmaşa yaşıyordu.

Gördüğü üç kırmızı kartla ligde en çok kırmızı kart gören futbolcuydu. Bu sezon ise Chaves’te yeniden kendine geldi, adeta rehabilite oldu. Takım iyi oynamasa da, iyi sonuçlar almasa da o iyi futbol oynadı. Stephen Eustaquio ile birlikte takımın en iyi iki isminden bir tanesiydi.

Marcao hızlı ve güçlü bir futbolcu. Rakibe müdahaleden kaçınmayan, yerinde hamlelerle top kazanan bir stoper. İkili mücadelelerde oldukça başarılı. Rakip futbolcuyla girdiği ikili mücadeleyi kaybettiğini görmek zor. Savunmacılar için oyunu okuma çok önemlidir. Bence kendisinin bu yönü hayli gelişkin. Geriden oyun kurmada, tekniği iyi olan sol ayağının da avantajını kullanıyor. Belki çok uzun boylu değil ancak zamanlamasını iyi ayarlayarak bu açığını kapıyor.

Ndiaye'yi 16'ye sattık Cenk bjk'den 23e falan gitti Tetteh skorer olursa 20+ satarsın Epl'ye ama oyuncuyu hiç bilmiyorum potansiyel mi o kadar eder mi

Baska adam bulsunlar. Limitimiz bir oyuncu icin 5-6 milyonu gecmesin.

Bu tetteh denen adam kazmanın teki 9 milyon hayatta etmez tek artısı genç ve uzun boylu olması 3-4 arası bir paraya alınabilir en fazla

bence o paralar her şekilde çok Genoa Piatek'i 4.5a aldı....öyle adamlar bulmak zor değil 9m falan abartı bence

Bu adamlara bu kadar para gömüp boş çıkarsa kazık fena girer.

Umarım iyi scout edilmişlerdir.

Tetteh suan bavullarina hazirlamistir ve can atiyodur gelmeye. Kulup anlasmasi onemli

Bence bu tetteh icin riske deger ben begendim acikcasi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güldük eğlendik tamam da forvet transferi nerde ? Hatta transferleri demek lazım zira 2 forvet lazım 1 değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt