Metin Bakırören
Tecrübeli Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.272
- 4.132
- 723
3 sene sakat kalmış ama dana gibi olmamış oynadığı halde tosuncuk olanlar var hayırlı olsun diyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avatarındaki animeyi aydının terör düzeyindeki ısrarlarıyla ızledımde cıddenKap mesaji gelirken forvet sandim![]()
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece Adnan Polat ibra edilmedi sanırım.
galatasaray yazıyorum hoşuna gitmediyse okuma2. Mesaj ve hedef 7 sampiyonluk ve 1 uefa kupali FT !!
Bir de Galatasaray yaz, galatasaray degil !!
avatarındaki animeyi aydının terör düzeyindeki ısrarlarıyla ızledımde cıdden
l ölene kadar hersey muthıstı ama öldükten sonraki o sacmalık neydı ya malın biri cıkıyor oyuncak oynarken ipucları falan çözüyor sonra onun rakibi baska mal cıkolata yerken değişik triplere giriyor. l ölene kadarki bölümleri nekadar cok sevdiysem kalanına aynı derece lanet ettim. çok adice bi yapıma dönüştü.aklıma geldıkce sınırlenıyorum
şerefsizler
En azından yönetimin üstünde bir baskı olur.paralar aciklaninca bisey mi oluyodu ki sanki
her yonetim ibra ediliyor
en azindan simdi gereksiz muhabbetlerin onu kesilir ve de takim icindeki maas mevzusu da bertaraf edilmis olur
Sakat mi bu yoksa da tek calisiyor?
1.si 4 senelik hukuk bilgimi tarumar ettinFT zerre umrumda degil , fakat hukuki acidan su yazdigin metin bir sekilde terim tarafindan dava konusu yapilsa , bunu sarf eden sen , ve orada bulundugu surece kaldirmayan forum yonetimi basin yoluyla iftira sucuyla karsi karsiya kalir
Tek bir sekilde kurtulabilirsin , hukuki kabul edilen delillerle bu iddiani kanitlayarak .. bence oyle bir bilgin belgen yok ise bu toplara girme
FT yi de sevmedigimi tum forum bilir , ekleyim
9 milyon euroya scout transferi mi yapılır, şaka herhalde o haber.
1.si 4 senelik hukuk bilgimi tarumar ettin
ortada iddia üzerine bir niteleme yok sorulan soru var Ahmet Bulut Emre belezoğlunun yeğeni ft'nin damadı bahçekapılı ile ortak konu ile ilgili link İşte o şirket
Yok reis aman diyim söyleme öyle şeyler
Sinan Bilgin söz konusu linkte volkan bahçekapılı ile ahmet bulutun ortaklığını gördün heralde sorun yok sorularda Ayrıca F.T değil yanlızca, futbol dünyasında olup komisyon yemeyen hiç kimse yok bu kadar iddialıyım bu borçlar boşa olmadı tüm takımlarda...Feridun Tankut 7 milyon şişe sodayı kendi içmedi yada ayda 2 tır peyniri kendi yemedi heralde (o hırsızlık ) transferlerde herkes HANUT yer herkes bilir bunuBen kimseyi hedefe koyarak bir sey demedim , bir insan icin komisyon aliyor mu demek ile , yolda kadin gordu mu alip goturuyor mu demek aynidir
Soru seklinde sorulmasi ima edilen seyi degistirmez
Neyse ben kimseyi sikayet edecek degilimdevam edin cok sorun degil benim acimdan