Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kap mesaji gelirken forvet sandim :(
avatarındaki animeyi aydının terör düzeyindeki ısrarlarıyla ızledımde cıdden

l ölene kadar hersey muthıstı ama öldükten sonraki o sacmalık neydı ya malın biri cıkıyor oyuncak oynarken ipucları falan çözüyor sonra onun rakibi baska mal cıkolata yerken değişik triplere giriyor. l ölene kadarki bölümleri nekadar cok sevdiysem kalanına aynı derece lanet ettim. çok adice bi yapıma dönüştü.aklıma geldıkce sınırlenıyorum
şerefsizler

avatarındaki animeyi aydının terör düzeyindeki ısrarlarıyla ızledımde cıdden

l ölene kadar hersey muthıstı ama öldükten sonraki o sacmalık neydı ya malın biri cıkıyor oyuncak oynarken ipucları falan çözüyor sonra onun rakibi baska mal cıkolata yerken değişik triplere giriyor. l ölene kadarki bölümleri nekadar cok sevdiysem kalanına aynı derece lanet ettim. çok adice bi yapıma dönüştü.aklıma geldıkce sınırlenıyorum
şerefsizler

Ikinci sezonu coptur reis Yagami baskan kesinlikle kazanmistir ikinci sezonu hain Japon ergenleri yazmistir

paralar aciklaninca bisey mi oluyodu ki sanki
her yonetim ibra ediliyor
en azindan simdi gereksiz muhabbetlerin onu kesilir ve de takim icindeki maas mevzusu da bertaraf edilmis olur
En azından yönetimin üstünde bir baskı olur.
Ve çok yüksek maliyetlerden az da olsa uzak dururlar

Gerçi önceden de pek takan yoktu.
Ama en azından şeffaf olan bir tek bizdik

Transferlerin mali detaylarinin aciklanmamasi kotu bir olay, artik 3 kap falan olacaksa yandik zaten iki kap arasi gunler geciyor 3. kapi bekle bekleyebilirsen

FT zerre umrumda degil , fakat hukuki acidan su yazdigin metin bir sekilde terim tarafindan dava konusu yapilsa , bunu sarf eden sen , ve orada bulundugu surece kaldirmayan forum yonetimi basin yoluyla iftira sucuyla karsi karsiya kalir

Tek bir sekilde kurtulabilirsin , hukuki kabul edilen delillerle bu iddiani kanitlayarak .. bence oyle bir bilgin belgen yok ise bu toplara girme

FT yi de sevmedigimi tum forum bilir , ekleyim
1.si 4 senelik hukuk bilgimi tarumar ettin
ortada iddia üzerine bir niteleme yok sorulan soru var Ahmet Bulut Emre belezoğlunun yeğeni ft'nin damadı bahçekapılı ile ortak konu ile ilgili link İşte o şirket

9 milyon euroya scout transferi mi yapılır, şaka herhalde o haber.

tettehin o fiyatlar edebileceğini buradaki çoğu kimse bilemez.
Yanlış anlaşılmasın ama bilmeden yorum yapıyoruz.
Bir oyuncunun ne kadar edebileceğini anlamak için çok iyi detaylı bir şekilde araştırmak lazım.Gerçekten futbolcudan anlamak lazım. çok ince ayrıntısına kadar izlemek lazım.
Hani kendi takımımızda oynasa bir iki ayda ne kadar edebileceğini anlarız.
Ama farklı bir takımda olunca karar vermesi daha zor oluyor...

bence 9 milyonada scout transferi olur.Burada oyuncunun kalitesi önemli..
biz mesela 18 yaşındaki ozanı 7,5 milyona vermek istemiyoruz.

Buradaki en büyük sorun tetteh o kadar eder mi...bence bunuda hiçbirimiz bilmiyoruz.

Her sene bıkmaddan usanmadan aynı hataları yapıyoruz.
Fatih terim hakkında dahil artık burada yazılan yolsuzluk suçlamalarına bile birşey diyemiyorum.Doğruda olabilir diyorum.O derece bıktırdılar.

Bizim şu dönemde daha net adamlara ihtiyacımız var.Daha az riskli transferler yapmalıyız. isimlere takılı kalmayalım sadece örnek olarak mangala,balotelli,batshuayi,nkoudou gibi üst düzey takımlarda düşünülmeyen veya daha az şans bulan adamlara yönelmeliyiz. bu klüplerin kiralık olarak genç oyuncularıda tercih edilebilir.mesela moise kean gibi...Bu tarz isimler daha az riskli olur.

Scout transferi diye diye sonunda demba bayı arayacağız gibime geliyor.

1.si 4 senelik hukuk bilgimi tarumar ettin
ortada iddia üzerine bir niteleme yok sorulan soru var Ahmet Bulut Emre belezoğlunun yeğeni ft'nin damadı bahçekapılı ile ortak konu ile ilgili link İşte o şirket

Ben kimseyi hedefe koyarak bir sey demedim , bir insan icin komisyon aliyor mu demek ile , yolda kadin gordu mu alip goturuyor mu demek aynidir

Soru seklinde sorulmasi ima edilen seyi degistirmez

Neyse ben kimseyi sikayet edecek degilim :) devam edin cok sorun degil benim acimdan

Ben kimseyi hedefe koyarak bir sey demedim , bir insan icin komisyon aliyor mu demek ile , yolda kadin gordu mu alip goturuyor mu demek aynidir

Soru seklinde sorulmasi ima edilen seyi degistirmez

Neyse ben kimseyi sikayet edecek degilim :) devam edin cok sorun degil benim acimdan
Sinan Bilgin söz konusu linkte volkan bahçekapılı ile ahmet bulutun ortaklığını gördün heralde sorun yok sorularda Ayrıca F.T değil yanlızca, futbol dünyasında olup komisyon yemeyen hiç kimse yok bu kadar iddialıyım bu borçlar boşa olmadı tüm takımlarda...Feridun Tankut 7 milyon şişe sodayı kendi içmedi yada ayda 2 tır peyniri kendi yemedi heralde (o hırsızlık ) transferlerde herkes HANUT yer herkes bilir bunu

Seffaflik ve taraftara aciklik acisindan verdigi sozleri tutarak cok iyi is basaran yonetimi transfer ucretlerini gizlememeye davet ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt