- 1 Temmuz 2010
- 19.935
- 6.632
- 1.663
Fernandao'yu sevmem ama şu yorumu yapmakta bir beis görmüyorum. Fernandao ilk yarıda Eren yerine bizde oynasaydı liderdik.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernandao'yu sevmem ama şu yorumu yapmakta bir beis görmüyorum. Fernandao ilk yarıda Eren yerine bizde oynasaydı liderdik.
zorunda
Taraftara ne açıklanacakmış bak bakalım 2000 jenerasyonundaki oyuncuları kim bulmuş.Bir de türkiye ligi kolay falan demişsin bu ayrı mesele ha bi de senin ezeli rakibin bu kolay lige 17.sırada.kadro maliyetiyse maalesef geçmişten kalma hastalık yapacak bir şey yok bir adam alıyorsun isimli veriyorsun 4 kağıt ha sonra bi adam daha alıyorsun daha az profilli ona da 250 bin veremiyorsun 1.5 vermek zorunda kalıyorsun takım içi denge muhabbetiyle.E çıkıp desinler o halde taraftardan neyi sakliyorlarki.
Şu ligde sampiyonluk için oyle uber kadroya gerek yok bana kalsa (gecen sene şampiyon olan takim uzerinden gidiyorum) bu kadronun maliyeti 50 ise yarisi sisirilmis maliyet muslerasina kadar en az 2 kat fazla gider var.
Hoca veya baskadi cikip desin haci biz şişirilmiş kadrolardan uzaklaşıp şunlari yapacagiz bi kisi gıkını çıkarmaz. Çünkü şu takımım yarısını gonderim 750 bin euroya oynaya linnes gibi 10 tane daha oyuncu olsa en kotu 2.bitiririz ligi. O yüzden tsl gibi abartılmış bir balon olan lige ucuz, potansiyelli atletik oyunculari dolduran takim lige ambargo koyar.
İsim değil icraat lazım.
Galatasatay yonetiminin başında olsam hocam yabancilari temizliyoruz bunlardan gelen bonservisi.
Ola aina(sag bek)
muhktar(forvet arkasi)
amon(yedek kanat)
onuachu(forvet) once bunlari aliyoruz derdim misal.
Genc oyuncuya kimse karsi degil ama cok vermeden olmali
Hayvandaoyu bırak da Nobre ne kafa vururdu behayvandao sut gibi kafa vuruyordu herif.
30 kisilik U17 Milli Takim kadrosuna 8 tane kaleci cagirmislar. Neyin kafasini yasiyor bunlar ya
![]()
u 16 takımımız dan da u16 milli takımına ata öztürkü,sameti ve ismali zehiri cagırmıslar mesela ama u 16 milli takmının as oyuncuları olan bartug,emin,selman,murat ve yusufu cagırmamıslar.8-9 oyuncu oluyodu bizden herhalde ondan. u 16 milli takımının hepsi bizden abi.30 kisilik U17 Milli Takim kadrosuna 8 tane kaleci cagirmislar. Neyin kafasini yasiyor bunlar ya
![]()
ahaha : ) u 16 milli takımında 8-9 oyuncumuz var diye ata,samet ve ismail zehiri cagırmıslar sadece.asıl komik olan oAsıl sorgulamamız gereken bizim kalecilerden biri 8 kaleci arasına nasıl girememiş.
sana güvenebilir miyiz kank?
asıgım o hatunaSoruyor musun lan bide? güveneceksin tabi.
Batshuayiyi sever misin kamk