Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Albayrak 5e bitirirbu kızanı alsınlar
kaç paraymış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayrak 5e bitirirbu kızanı alsınlar
kaç paraymış
Cenk Tosunu kiralayalim.
Marcao transferi iti köpeği de konuşturuyor . Ne olurdu iyi bir adam alsaydınız o paraya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yeni fikirlerle gelelim üstadCenk Tosunu kiralayalim.
Istedigi kadar overrated olsun, geldigi vakit ligin en iyi forveti olur.Gelmiş geçmiş en overrated forvetlerden .. ozzynin 150 mio. Forward kuzeni
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
.
Kirmizi yok mu bu aksam Arif?Zlatan Ibrahimovic için girişimlerde bulunduğunu kaydeden Mustafa Cengiz Başkan, "Ben, Ibrahimovic'i alabilirdim, alamadım. Ibrahimovic transferi ile uğraştım, emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
Bu olayda aslinda beceriksizlik yok garrnin normal degeri oydu. Birde bir transferin icinde bilic denen herif varsa bilic-menajer-oyuncu pasaportu ucgenine bakmak lazim. Bonservisi max 5 milyon olan gokhan toreyi 3 milyon euroya kiralatmisti hatirlatirim.Şuan çok fena sinirlendim
Prijovic, Al Hittad takımına 10 milyon euroya transfer olmuş. Üstelik 28 yaşında bu adam eskiden ptt de Boluspor da oynuyordu.
Bizim Garry Rodrigues de 28 yaşında geçen yıl yaptığı istatistikler ortadayken yine Prijovic'in gittiği takım olan Al Hittad takımına 10 milyon dolara satmışız.
Bu nasıl bir becereksizliktir?
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne kadar almış?aldı komisyonu guler tabi
Bu İbrahimoviç yaşıyor mu?Zlatan Ibrahimovic için girişimlerde bulunduğunu kaydeden Mustafa Cengiz Başkan, "Ben, Ibrahimovic'i alabilirdim, alamadım. Ibrahimovic transferi ile uğraştım, emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
500 bin + bir sonraki komisyonun yuzde 20'siNe kadar almış?
Miktar belli mi?
Teyitler gelir gelmez... #SabırKirmizi yok mu bu aksam Arif?
Ver kirmizilari, ortalik şenlensin.