Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao transferi iti köpeği de konuşturuyor . Ne olurdu iyi bir adam alsaydınız o paraya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao transferi iti köpeği de konuşturuyor . Ne olurdu iyi bir adam alsaydınız o paraya

Bu arada it köpek tabirini aspordaki muhabirler için kullandım

Zlatan Ibrahimovic için girişimlerde bulunduğunu kaydeden Mustafa Cengiz Başkan, "Ben, Ibrahimovic'i alabilirdim, alamadım. Ibrahimovic transferi ile uğraştım, emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Marcao cumartesi günü hazırlık macında oynar mı

Zlatan Ibrahimovic için girişimlerde bulunduğunu kaydeden Mustafa Cengiz Başkan, "Ben, Ibrahimovic'i alabilirdim, alamadım. Ibrahimovic transferi ile uğraştım, emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
Kirmizi yok mu bu aksam Arif?

Ver kirmizilari, ortalik şenlensin.

Aspor'da iyi niyetliler kuyruk acısından olacak ki marcao transferini yerden yere vuruyorlar.

kazma mirin'i de övüyorlardı az önce

Şuan çok fena sinirlendim

Prijovic, Al Hittad takımına 10 milyon euroya transfer olmuş. Üstelik 28 yaşında bu adam eskiden ptt de Boluspor da oynuyordu.

Bizim Garry Rodrigues de 28 yaşında geçen yıl yaptığı istatistikler ortadayken yine Prijovic'in gittiği takım olan Al Hittad takımına 10 milyon dolara satmışız.

Bu nasıl bir becereksizliktir?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu olayda aslinda beceriksizlik yok garrnin normal degeri oydu. Birde bir transferin icinde bilic denen herif varsa bilic-menajer-oyuncu pasaportu ucgenine bakmak lazim. Bonservisi max 5 milyon olan gokhan toreyi 3 milyon euroya kiralatmisti hatirlatirim.
Biz dua edelim besiktas mal gibi gidip negredoyu sezon basi yok pahasina gonderdi bilic 10 milyon euroluk kiyagi onlara yapardi.

Bu Everton kadar cenabet takım yok.cuvalla para dokuyorlar çuvalla oyuncu alıyorlar her sene rezillik

Bu İbrahimoviç yaşıyor mu?
Ben ilkokul 1’e giderken de oynuyordu.
Yaşı kaç bu denyonun?

Scout ekibinde 12-13 kisilik golcü listesi varmıs

Ohh yeni Santrafor Kampa katılmış. (Arka plan da)

Göbekinho
galatasaray-teknik-ekibi-ile-takimi-takip-eden-muhabirler-arasinda-001.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt