Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik sunu yazmayin arkadasim ya. Ayiptir. En nefret ettigim kisaltma. Agabeyim fenerbahceli. Sen simdi benim 70 yasindaki haci anneme kufrettin. Eminim sizin de kardeşiniz degilse bile akrabalariniz arasinda vardir. Artık vazgecsek bu kisaltmadan. Rica ediyorum. Saygilar.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu Berkay Saraçoğlu denen arkadaşa ithafen.Engellediğim hâlde beğenileri görülüyor.Ayrıca son iki harfi o manada anlamak zorunda değilsin.Ağzını seveyim diye algılayabilirsin.

bugün de pasta yedik ho
Selçuk: Son Pastabükücü nerede ?!
collage%20(1).webp

Semih efsane aydınlatmış sağ olsun var olsun yoksa adamın kampta olduğunu öğrenemezdik

Yalnız bu ozan net gitmiş. Hocanın hatırına bir devre daha kaldı tüm açıklamalar onu gösteriyor. Paşanın trrzegeye yaptığı gibi serbest kalma maddesini kaldırabilirsek minumum 15 alırız gibi yoksa yazık olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu Berkay Saraçoğlu denen arkadaşa ithafen.Engellediğim hâlde beğenileri görülüyor.Ayrıca son iki harfi o manada anlamak zorunda değilsin.Ağzını seveyim diye algılayabilirsin.
Kardes ilkokul terk seviyesi bir cevap vermissin. Ben sana cevaben tamam Ferhat kardes ben de senin A. S desem sen agzini seveyim diye mi algilayacaksin. Yakismiyor bize.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Veli Yiğit: "Batshuayi'nin Valencia kiralık sözleşmesi sona erdi ama çok fazla teklif var. Chelseali bir yönetici, Batshuayi'nin bonservisi ile birlikte verileceğini söyledi. Everton, 15 M£'u ödemeye hazır. Bence imkansız bir transfer."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vay be veli yigite bak avrupa futbolunu yalayip yutmus. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt