Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Muazzam birşey ya bu fiyata... şu anda Mercedes de (merkez) de staj yapıyorum pazarlama bölümünde...arasıra binme imkanı doğuyor arabalarapara değil gibi görünüyor böyle 1 makina için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muazzam birşey ya bu fiyata... şu anda Mercedes de (merkez) de staj yapıyorum pazarlama bölümünde...arasıra binme imkanı doğuyor arabalarapara değil gibi görünüyor böyle 1 makina için
Şu Berkay Saraçoğlu denen arkadaşa ithafen.Engellediğim hâlde beğenileri görülüyor.Ayrıca son iki harfi o manada anlamak zorunda değilsin.Ağzını seveyim diye algılayabilirsin.Artik sunu yazmayin arkadasim ya. Ayiptir. En nefret ettigim kisaltma. Agabeyim fenerbahceli. Sen simdi benim 70 yasindaki haci anneme kufrettin. Eminim sizin de kardeşiniz degilse bile akrabalariniz arasinda vardir. Artık vazgecsek bu kisaltmadan. Rica ediyorum. Saygilar.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muazzam birşey ya bu fiyata... şu anda Mercedes de (merkez) de staj yapıyorum pazarlama bölümünde...arasıra binme imkanı doğuyor arabalara![]()
Benden hepinize bedava Mercedes; seçip beğenin ...kargo fiyat ama size kalıyor.sehr schon arif !
bugün de pasta yedik ho

Yok yine görünmüyor maalesef. Neyse yapacak bir şey yok.
mükemmel.. bindin mi buna da?Muazzam birşey ya bu fiyata... şu anda Mercedes de (merkez) de staj yapıyorum pazarlama bölümünde...arasıra binme imkanı doğuyor arabalara![]()
Selçuk: Son Pastabükücü nerede ?!
bugün de pasta yedik ho
Anladım renktaş. Umarım böyle bir hamlede bulunuruz. Kuzeyden zarar gelmezcilerdenim ben.stefan johansson hocam fullhamdan
Kardes ilkokul terk seviyesi bir cevap vermissin. Ben sana cevaben tamam Ferhat kardes ben de senin A. S desem sen agzini seveyim diye mi algilayacaksin. Yakismiyor bize.Şu Berkay Saraçoğlu denen arkadaşa ithafen.Engellediğim hâlde beğenileri görülüyor.Ayrıca son iki harfi o manada anlamak zorunda değilsin.Ağzını seveyim diye algılayabilirsin.
Bir kere bindim, hayvan gibi şey yapıyor ya.mükemmel.. bindin mi buna da?
xeşxe sen olsaydım
Bir işe yarada Tetteh yi ikna et.Semih Kaya, Tetteh'in Galatasaray ile alakalı kendisini bir şey sormadığını, oyuncunun da kamp kadrosunda yer aldığını söyledi. (TRT Spor - Veli Yiğit)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben teknik özellikten falan pek anlamam ama gle amg dediğinin tipini sevmedim pekBir kere bindim, hayvan gibi şey yapıyor ya.
GLE AMG de güzel... Bende boy var, rahat binmek ve bol yer de önemli.