- 2 Temmuz 2011
- 137.435
- 58.518
- 5.488
futbol arena denen yavsak olusumKaynak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbol arena denen yavsak olusumKaynak?
Tetteh'e verilecek paraya Thuram alınır yaTetteh bize transfer olmak istediğini kulübüne bildirmiş.zaten ayrılacağı kesin ama kime gider bilemiyorum
doukara'lı kadro yaptık diye mi şüphe çektik şimdi de? sizde 1 sıkıntı var bende değil
ne videosu birader şaka mı yapıyon ya
Tetteh'e verilecek paraya Thuram alınır ya
değişiksinizŞüphe çekmeye devam ediyorsun has bir cimbomlu videoyu atar herkesi sustururdu ne yazık ki yanılttın
ispatladı gsliliğini. kara şevko uğraşma adamla.Şüphe çekmeye devam ediyorsun has bir cimbomlu videoyu atar herkesi sustururdu ne yazık ki yanılttın
ya ne terim'e laf ettim ne birine bi şey dedim oturdum doukara'lı kadro kuruyorum durup dururken sırf soyadım saraçoğlu diye adam fenerli diyor bana, sonra laf edince günah keçisi ben oluyorum. napayım babamı reddedip soyadımı mı değiştireyim? hata ettik kendi adımız soyadımızla hesap açtık kusura bakmayın
değişiksiniz
Şimdi işin rengi değişti. Bild güvenilir bir kaynak mı?
futbol arena denen yavsak olusum
11 milyona insan düşünüyor ama yerine kim gelecek türk olarakBild Futbol Transferlerinde baya baya güvenilir kaynaktir.
ispatladı gsliliğini. kara şevko uğraşma adamla.