Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda out tetteh in mi yapmak istiyoruz?

Muslera
Mariano Marcao Ozan Nagatomo
Fernando Ndiaye
Onyekuru Feghouli Alan
Tetteh

vallah i ne yapip edip Alan sart. Resmen Gamechanger modunda su anda

Belhanda 12-15 arası bir tutara gidecekse tamam ama kaç aydır hala forvet alamayan beceriksiz yönetimin Belhanda'nın yerini doldurabileceğini sanıyor musunuz? Şahsen ben ihtimal vermiyorum. Belhandayı çoğu renktaş beğenmesede evet yeri geldiğinde stadta beni de çıldırtıyor ama önemli işler yapıyor. Özellikle gerçekten topsuz alanda inanılmaz pres yapıyor çok koşuyor , adam eksiltiyor. Oynamadığı maçlarda yaratıcılığımız çok azalıyor. Satılırsa önemli bir isimle yeri doldurulur umarım.

Bild 11 milyon euro stuttgart teklif etmis ozan icin

2C1EB062-D3B9-4F93-8C6C-D6621FB705D0.webp

Feghouli 8 numara değil arkadaşlar Feghouli'yi Belhanda yerine yazıp durmayın gördük Rize maçında, skora etki etse de Belhanda gibi top saklayıp takımı yarı sahaya çıkarmıyor... Feghouli'nin stili kanattaki oyun kurucu

S.A. bu mübarek günde insallah nihayet bir forvet transferine kavusuruz.

Belhanda ve Ozani yolladik mi yine

Belhanda'yı satan şampiyonluğu satar. 1 forvet transferi+emre dönsün şampiyon olacağız bu kadroyla ama belhanda giderse 5.bitireceğiz. Kına yakarlar artık kralhanda düşmanı cahiller.

Neyse hayırlısı olsun kendi de gitmek isterse yapacak yok, artık seneye şampiyon olacak gibi kadro mühendisliği bekleyeceğiz

belhanda out tetteh in mi yapmak istiyoruz?

Muslera
Mariano Marcao Ozan Nagatomo
Fernando Ndiaye
Onyekuru Feghouli Alan
Tetteh

vallah i ne yapip edip Alan sart. Resmen Gamechanger modunda su anda

Fernando mac oncesinde cimleri onaran ekipte yer alabilir
Yazma su adami kadrolara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt