Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8.5 saka maka bir yana bana göre de artik az geliyor. 0 piyasasi olan Garry bile 9 mio euroya gitti
Galatasaray haini olmak senin 2 lafına bakıyor ya,benim hakkımda da bir brifing versene hain miyim değil miyim?
Yok reis benim söylediğim Sporting 'de ve Portekiz Milli takımında zamanında yardıran şimdi Leicester 'in çürütmeye çalıştığı 6 numara 8 numara 10 numara hepsini oynayabilen Adrien Silva Adrien Silva - Oyuncu profili 18/19
Teklif yükselten takım kafaya koymustur zaten 12 13 istemek lazim zaten bizimkiler bu çapla 10 milyona zor satar yani 0 karla satmış olucaz 9 kiev 9 da biz kazanıcazIlk teklif degil ki bu. Adamlar tekliflerini yükseltmisler.
vallah twitterda dolasiyordu. Pek güvenmedim diye buraya koymadimNerde
Galatasaray Düşmanlarının .........
Degilsin. Ama uyuzluk yapiyorsun.
Takım full yabancı olacak yerli oyuncu kalmayacak neredeyse Ozan gidip yabancı defans gelecekse geriye 1 yabancı hakkımız kalıyor
Teklif yükselten takım kafaya koymustur zaten 12 13 istemek lazim zaten bizimkiler bu çapla 10 milyona zor satar yani 0 karla satmış olucaz 9 kiev 9 da biz kazanıcaz
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru tespit.Gençleşelim derken Fener gibi kadroyu potansiyeli düşük isimler ile doldurmayız umarım. Bu hamleler iyi yapılmalı.
Adrien henüz bu topraklara gelmez en kötü sportinge döner ama gelse gerçek bir 8 numara gayet iyi bir duran topçu ve kaçırıp durduğumuz penaltılara uzman adam gelmis olurYok reis benim söylediğim Sporting 'de ve Portekiz Milli takımında zamanında yardıran şimdi Leicester 'in çürütmeye çalıştığı 6 numara 8 numara 10 numara hepsini oynayabilen Adrien Silva Adrien Silva - Oyuncu profili 18/19
Gerçekten acayip bir adam, Bir orta sahanın ne yapmasını istersin renktaşım takıma liderlik etmesi mi ? defans katkısı mı ? takımını hücuma çıkarmasını mı ? oyun kurmasını mı ? teknik kapasitesinin yüksek olmasını mı ? iyi şut çekmesini mi ? duran top kullanmasını mı ? pas uzmanı olmasını mı ? topla ilişkisinin iyi olmasını mı ? kreatif olmasını mı ? iyi mücadele etmesini mi ? orta sahaya sertlik katmasını mı ?
Adamda hepsi var hemde çoğu 10 üzerinden 8-9 seviyesinde var. STSL 'ye baktığımız zaman en kaliteli orta saha kim deriz ? 10 numara için Ljajic&Emre Akbaba ve Yusuf Yazıcı 8 numara için Ndiaye&Belhanda ve Guilerme 6 numara için Fernando ve Medel 'i söyleriz
A.Silva hepsinden fersah fersah yukarıda kalitesiyle liderliğiyle, gelirse STSL 'nin anasını ağlatır, özellikle yanında Fernando ile çok can yakar
STSL 'nin son zamanlardaki en iyi orta saha ikilisi olurlar ...
Fernando Reges - Adrien Silva
![]()
dedigim gibi. özel haber olursa ciddidir
Sene sonu olsa tamam da şu an bu orta saha rotasyonunda kesinlikle gitmemeli Belhanda.Aksi tartışılamaz bile.