- 6 Eylül 2014
- 93.204
- 64.146
- 4.488
musapin aski nakoulmanakoulma rizeye gitmis, aatif ellerinde patladi.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musapin aski nakoulmanakoulma rizeye gitmis, aatif ellerinde patladi.![]()
Bunu kim ortaya atti bilmiyorum ama bizimkiler buna izin vermezAldığımız savunma oyuncusunun maça çıkıp öyle İstanbul’a geleceği doğru mu?
Çünkü sistem palavra üzerine kurulu.Ne kadar çok palavra,o kadar çok inanan.3 kulvarda iddialı takım için 2 forvet, 1 sol kanat, 1 stoper lazım. Ve ilk resmi maça 1 hafta kaldı. Sözde aylardır hazırlanıyorlardı. Yalan söylemeden, dosdoğru işini yapan insan bulamıyoruz ülkede.
Hiç haber düşmedi amaBen bu aksam Badji icin KAP bekliyorum, oyuncu suan Istanbulda ama nerde oldugu belli degil..
hepsi çöp ya. celil çöparzad zaten. gökay felanda ağır baya. atalayta teknik var baya iyi 2000li birde. yani ozan ve atalay harici çöp gibiAtalay, gokay ve celil asiri abartiliyor. Simdiye kadar alt yapidan cikan ve isildayan tek Ozan var oda kendine 1 sene agirlik calisalarak buralara kadar geldi.
Sahsen, ben olsam Atalaya 7,5m satardim. 1 yil gecti, hala ayni fizikte
Celil ve gokay pek olmaz gibi duruyor.
Giren bize girecek muhtemelen. En kotu anlaşma resmiyete dokulmemis de olabilir. Öyle olmasa adam orada maça çıkamaz herhalde. Ağır bir sakatlık vs olursa transferi iptal bile etsek kalan 20 günde bunlar yeni adam filan alamaz. Giren her türlü girecek yani.Sakatlık vs yaşanırsa ne olacak acaba?
Emre Taşdemir'i alıyorsak Kerim Frei'ı kesinlikle ister Terim. Solda Belhanda, Onyekuru, Frei farklı kombinasyonlarda kullanılır.
Olur reis ama evde degilimsoru floodu yapak mı osman
Hiç haber düşmedi ama
Kulaklarımla duydum Bein'de canli yayında. Öyle olmasa şu ana kadar takıma katılırdı zaten. Haber doğru yani.Bunu kim ortaya atti bilmiyorum ama bizimkiler buna izin vermez
Frei yetenekli ama devamlılığı hiç yok.Rotasyon oyuncusu olur.Bizim net 11 oyuncularına ihtiyacımız var.bes para etmez bir oyuncu daha. böyle adamlar alinacagina hic kimse alinmasin daha iyi. ha sinan ha kerim frei.
bes para etmez bir oyuncu daha. böyle adamlar alinacagina hic kimse alinmasin daha iyi. ha sinan ha kerim frei.