Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayşegül hanım ben buradan Galatasaray başkanı cengize seslenmek istiyorum

Cengiiiizzzzzz forvet nerde lan

Ayşegül hanım forvetsizten sezon boyu 3 kere datmin oldum olmadım 3 kere datmin oldum olmadım. Allah aşkına forvet aldirrrrin.

Cengiiiizzzzzz forvet nerde lan
images

Tette felan diyorlar ne kadar doğru acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Montpellieri şampiyon yapan 3 oyuncudan biriydi belhanda. Daha 20 li yaslarinin başında efsane olmuştu. Kudursaniz da gerçekler bu. Geçen sene de 3 gol 8 asist mi ne yapmıştı şampiyonluğun en önemli 4 futbolcusundan biriydi. Ozan denileni savunamıyorsunuz bile yazık. Ondan sonra o kalsın, belhanda gitsin. Sana ayırdığım süreye yazık, bundan sonra kışkırtsan bile karşılığını alamayacaksın.
Galatasaray düşmanlarının dünyasını...
Kime sataşmışım kime kudur yazmışım senden başka. Bütün mesajlarım açık bakabilirsin, 2.bir kudur yqzdığım mesajı göster bakalım hadi
yazdıklarını unutma herkes belhandayı beğenmek zorunda değil ki leşin önde gideni ,savunuyosun madem mantıklı dayanağı olsun sana soru sormuşum cevap vermek yerine kudur diyosun ne alaka yani,benim derdim GALATASARAY senin gibi oyunculara tapmam kimler gitti belhanda kim adı bile geçmez tarihimizde
forumun amacı karşılıklı fikirlerimizi paylaşmak soru soruyorum verecek cevabın olmadığı için neler yazıyosun yine soruyum bu kadar çok savunduğun belhanda bu sezon ne yapmış

Benim bildigim ft ikinci yari 4-4-2ye doner yazin kenara

Pazartesi'den önce bombalar patlamaz.

Prag bir forvetini Alanya’ya yollamış.Tetteh işini etkiler mi acaba.Sonuçta 2 forvetini göndermez aynı anda

yazdıklarını unutma herkes belhandayı beğenmek zorunda değil ki leşin önde gideni ,savunuyosun madem mantıklı dayanağı olsun sana soru sormuşum cevap vermek yerine kudur diyosun ne alaka yani,benim derdim GALATASARAY senin gibi oyunculara tapmam kimler gitti belhanda kim adı bile geçmez tarihimizde
forumun amacı karşılıklı fikirlerimizi paylaşmak soru soruyorum verecek cevabın olmadığı için neler yazıyosun yine soruyum bu kadar çok savunduğun belhanda bu sezon ne yapmış
Belhanda kadar başınıza taş düşsün, al yazmıyorum bir daha, siz leşçuklara, leşhandolara leşdiayelere layıksınız, mücadele etmeyen ya da ediyormuş gibi görünen, 1 golle göz boyayanlara

doktor göz kapagım acıyo @Melih Peker
İki gündür uykusuzum, önce yanlış okudum ne kapağı diyorum..

Göz kapağının iltihabı sıkıntılıdır , basit bir göz kuruluğuna bağlı bazen alerjik durumlarda olabiliyor o zaman steril gözyaşı damlası yeterlidir.

Ancak göz kapağında sarı çapaklanma oluyorsa kiprik diblerinde iltihab olabilir bu da kanalların tıkanmasına yol açıp arpacığa neden olabilir.

Göz kapağında sertlik varsa ılık su ile masaj yap.

Kızarıklık varsa antibiyotik içeren bir göz damlası gerekebilir , tabii ki muayene olman şartıyla

Belhanda kadar başınıza taş düşsün, al yazmıyorum bir daha, siz leşçuklara, leşhandolara leşdiayelere layıksınız, mücadele etmeyen ya da ediyormuş gibi görünen, 1 golle göz boyayanlara
Belhanda denen haysiyetsiz takoz yuzunden diger topcularimiza niye hakaret ediyorsun yaw. Lutfen sakin olalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt